ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Pre svega izvinjavam se savezu Bob Rok na napustanju saveza. Izasao sam zbog tokena ali ostali smo kratki za igraca pa sam morao taj nalog tu da ostavim. Nadjite mi zamenu.
A evo kako cemo biti tovareni danas kvalitetno 😂😂😂
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Jučerašnji i današnji rezultati. Odlično vikend prođe.
Sve za jednog, jedan za sve
U savezu i dalje dranje dabrova. Igrali smo sa 5 ekipa. Od mogućih 110, uzeli smo 104 boda. Ne da nam Nordeus max učinak. Razmišljam i da ostanemo na 5. Sačekaću sledeći turnir da vidimo kakvi su protivnici. Cilj je minimalno 1200 bodova do kraja sezone.
Sa Delijama ne stignem da ispratim utakmicu u Ligi, a i ostala mi pogrešna formacija i poraz. Bar je protivnik bio prisutan pa vodim pod zaslužen. U Kupu slična priča, tu očekujem ipak da ga napumpam u revanšu. Sve u svemu i ove dobar vikend.
Nagledah se gluposti za medalju u ovom Top 11-u... Igrač mi dobije dve ocene 9.0 zaredom, a moral mu i dalje stoji u žutom... Damo 4 gola iz kontre (nisu bile uključene), a asistent kaže da bi mogli da pokušamo sa kontrama... Dobro jutro Kolumbo... Da sam uključio kontre, sečem patku, ako bi sevnula ijedna...