ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Mozda sam konacno ubo igraca za asistencije
Jos od kad je otisao Srnic pre jedno 6/7 sezona nemam izrazitog asistenta
Muhidinov je bio prosle sezone samo...Videcemo da l je samo dobar pocetak ili nesto vise
Liga posle 3 dana prvo mesto,do nekog 7. 8. dana cu da igram ozbiljno,vidim kakve su sanse pa
procenim da l tankujem ili jurim tron
Istrenirah za 1% više golmana omladinca i dobi zvezdicu. Sada ne mogu dobijem tokene. 😠
Sve za jednog, jedan za sve
E vala jbo mater ako ovi u podršci čitaju ono što im se napiše.
Sve za jednog, jedan za sve
E prijatelju moj nema od toga vajde
Nordeus je komedija,ja sam ubedjen da u podrsci rade ljudi koji
nemaju veze sa igricom.Licno nikad nisam nista slao podrsci ali iz
vasih iskustava u glavi sam to skapirao kao da ti momci/devojke
imaju na jednom mestu najcesca pitanja i odgovre na njih i samo salju,
a ako su stvarno ljudi koji nisu upuceni u TE onda ne mozes ni ocekivati pravu pomoc
zasta uopste nisu krivi oni nego ovi iz Nordeusa
Koliki su cirkus pokazuje i cinjenica da kad je neko pitao na koju foru funkcionisu rezultati
dobio je odgovor u fazonu da nisu oni zaduzeni za to (msm da je neko od nasih sa foruma)
U sustini dovoljno je reci da oni nisu maltene uopste napredovali na polju realnosti u ovih
6 godina ili koliko vec postoje
Ma bre, u roku od nedelju dana pošaljem podršci 2 totalno različite primedbe i dobijem copy-paste odgovor... Potpuno isti, čak su i slovne greške na istom mestu...
kupim dva igraca i smorim se samo tako. Prvo kupim napadaca za 4 tokena 18 god, 5* najvece TV za moj nivo a na dva treninga napredak 3%. pa to je na staroj verziji 75%!?
onda kupim AMR-a za jedan token ali 4* takodje najvece TV a na dva treninga 3% i 5%. ejjj 4* igrac a napredak u proseku 100%!?
Pa ako nam vec izbijate tokene jer ste nas sve spojili zajedno i to za igrace koji nisu ni blizu sledece zvezdice, pa dajte nam bar kvalitetne igrace. e kako je bila dobra stara verzija sa nepovezanim serverima.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522