Isti protivnik od kod sam izgubio 0-2, danas u ligi... Igram formaciju bez napadača... Toliko o realističnosti... I opet primljen gol sa igračem više, i to odmah posle izmene na poziciji DR... Gol je postigao njegov AML, iz daljine... Naravoučenije - ne menjaj ništa, kada ti tim igra dobro... Jebo me zeleni kofer...
U Ligi kao što već napisah, sve moguće, pogotovo kada ni Nordeusu nije jasno kako sam ovako nabijen. Odbrana nije postojala. Nijedan blokiran šut protivnika.
U Kupu druga priča. Protivnik jači i nivo iznad, ali neaktivan. Prolaz u sledeću rundu obezbeđen. Inače, u prvoj rundi Kupa i pobedama od 5:1 i 3:0, dobijam po tekmi dupli žuti. Bez veze.
Sve za jednog, jedan za sve
Delije sigurne na startu.
Juče u Ligi zamalo od gotovog veresija. Laganih 3:0 u prvom poluvremenu. Obojica prisutni. Na kraju 3:2 pobeda. I tu mi nije jasno, lik niti je izvršio izmenu niti menjao formaciju. Od totalne statističke dominacije u prvom do drame za pobedu. Ja u drugom 2 šuta na gol, on 15(!). Na kraju 19:10 u pokušajima za njega.
Kup prolaz osiguran. Nivo menadžera 28(?), ja 18. Jbg, ko to razume, shvatiće.
I danas kupih 2 igrača. Trinidad (ST) za 10 tokena. Što, ne znam ni ja. I McGroarty (MC) za 5. On mi je trebao. To je ok.
Dobijem i 2 akademca GK i ML/DML. Hoće 10 tokena za ML/DML za 64% kvaliteta. Nije potpisan. Vaspitanje mi ne dozvoljava da ih ne uvredim. Idioti. 😎 GK 34%, malo treninga na 39 i koji token za pregovore. Sezona je mlada.
peti dan sezone ali još uvek nema igrača na preporuku asistenta. valjda nisu ukinuli...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522