Nisam znao da se to dogadja. Ali naprimjer prosle sezone sam kupio napadaca za 39 tokena, ono sto predlaze Top Eleven. Statistika mu nevjerovatna, skoro gol po utakmici.... kod mene mislim da je za cijelu sezonu dao jedan ili dva gola
Nisam znao da se to dogadja. Ali naprimjer prosle sezone sam kupio napadaca za 39 tokena, ono sto predlaze Top Eleven. Statistika mu nevjerovatna, skoro gol po utakmici.... kod mene mislim da je za cijelu sezonu dao jedan ili dva gola
Ustvari sam htio reci da nisam znao da se moze kupiti "trula jabuka".... Jest da sam godinama u ovoj igrici, ali mislio sam da samo kvalitet, to jest brojke od igraca, igraju ulogu. zato mi je uvijek bilo cudno kako pruzaju slabe partije a karakteristike im vrhunske
Imaju igrači skriveni atribut - talenat... Brojke igraju, dok Nordeus ne odluči suprotno, a onda te brojke postaju kozmetika, isto tako i specijalnosti... Ako Nordeus odluči da ti igrač "nije motivisan", ili ga troluje celu sezonu, pa igra mnogo gore nego što inače igra, onda možeš da se slikaš...
gledam statistiku ekipe i vidim da rezervni igrac Mascia ima 118 nastupa i "samo" 7 postignutih golova. To je na prvi pogled los ucinak ali posto tog igraca koristim kao rezervu i ubacim ga ponekad pred kraj tekme onda je sasvim OK takav ucinak. Ali u detaljima igraca stoji da ima ukupno deset nastupa, a s obzirom da ovaj klub nije nikad igrao nivea balzam ligu a sadasnja garnitura igraca nikad nije igrala prijateljske meceve, jasno je da razlika izmedju tekmi koje je poceo i tekmi na koje je ulazio. Ali, opet mi je 118 nastupa prevelika brojka s obzirom na njegove godine i na cinjenicu da ga ponekad koristim. A ako im ova statistika nije dobra, pa kako onda da se covek osloni na istu? I sta da rade oni menadzeri ciji klub je igrao i nivea ligu? auuu brate koliko su upropastili igricu pa to je za neverovati.
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Hvala momci
Napokon pobijedio. Promijenio formaciju i stavio sljedecu 4-4-2
DL-DC-DC-DR
DMC
MC-MC
AMC
ST-ST