Хоћу 3. место у групи јер немам довољно јак тим за завршницу ЛШ
не могу да ставим све напред јер ако 4. победи он иде даље због разлике
оставим играче без тренинга,не пратим и добијем 6. утакмицу за редом 1:0
и будем 1. у групи као јединитим са позитивном гол разликом
Pozdrav svima, novi sam ovdje i ovo je moj prvi post na forumu. Molio bih nekoga da mi objasni, ako moze, zasto ove sezone gubim sve utakmice. Jednostavno nikoga ne mogu pobijediti. Od 11 utakmica do sada ja imam dvije pobjede, jedan remi i osam poraza. A inace sam uvijek u vrhu, medju prvih 5. Ove sezone katastrofa. Nemam ideju s kojom formacijom da igram, koju god izaberem gubim. Ima nekoliko timova koji su bolji od mene, ustvari jedan sam od najlosijih po kvaliteti ove sezone, ali svejedno.... i prije se to znalo dogadjati pa sam postizao neuporedivo bolje rezultate. A inace, da napomenem i ovo: moji napadaci vrlo rijetko postizu golove, tacnije....vrlo, vrlo rijetko. I to traje vec odavno. Jos da napomenem da odavno igram Top eleven, od treceg mjeseca 2011. godine i trenutno sam Level57. Unaprijed hvala na pomoci, pozdrav iz Mostara
Nisam znao da se to dogadja. Ali naprimjer prosle sezone sam kupio napadaca za 39 tokena, ono sto predlaze Top Eleven. Statistika mu nevjerovatna, skoro gol po utakmici.... kod mene mislim da je za cijelu sezonu dao jedan ili dva gola
Ustvari sam htio reci da nisam znao da se moze kupiti "trula jabuka".... Jest da sam godinama u ovoj igrici, ali mislio sam da samo kvalitet, to jest brojke od igraca, igraju ulogu. zato mi je uvijek bilo cudno kako pruzaju slabe partije a karakteristike im vrhunske
gledam statistiku ekipe i vidim da rezervni igrac Mascia ima 118 nastupa i "samo" 7 postignutih golova. To je na prvi pogled los ucinak ali posto tog igraca koristim kao rezervu i ubacim ga ponekad pred kraj tekme onda je sasvim OK takav ucinak. Ali u detaljima igraca stoji da ima ukupno deset nastupa, a s obzirom da ovaj klub nije nikad igrao nivea balzam ligu a sadasnja garnitura igraca nikad nije igrala prijateljske meceve, jasno je da razlika izmedju tekmi koje je poceo i tekmi na koje je ulazio. Ali, opet mi je 118 nastupa prevelika brojka s obzirom na njegove godine i na cinjenicu da ga ponekad koristim. A ako im ova statistika nije dobra, pa kako onda da se covek osloni na istu? I sta da rade oni menadzeri ciji klub je igrao i nivea ligu? auuu brate koliko su upropastili igricu pa to je za neverovati.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Imaju igrači skriveni atribut - talenat... Brojke igraju, dok Nordeus ne odluči suprotno, a onda te brojke postaju kozmetika, isto tako i specijalnosti... Ako Nordeus odluči da ti igrač "nije motivisan", ili ga troluje celu sezonu, pa igra mnogo gore nego što inače igra, onda možeš da se slikaš...