Mogu ja treniram igrače, odmaram, prisustvujem utakmicama, ali ako tatko sa patko kaže: Evo ti k...!" E onda ga i dobijem. Seronje
Sve za jednog, jedan za sve
Mogu ja treniram igrače, odmaram, prisustvujem utakmicama, ali ako tatko sa patko kaže: Evo ti k...!" E onda ga i dobijem. Seronje
Volf,s obzirom da planiram da tankujem,u 12. kolu ti dizemo gol razliku haha
a ako ti zatreba odigracu i koju ozbiljnu tekmu da probam da skinem neki bod
danas rutinska pobeda protiv 14-tog na tabeli od 3:0, sutra gostovanje drugom i sansa da se ode na +5. sutrasnji protivnik u Ligi je primio samo 4 gola i jos nema poraz a bice zanimljivo videti kako ce njegov desni DC 4,5* proci protiv mog AML-a Hazarda 7,5*. Eto sanse da vidimo kako radi nordeusov algoritam.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Kup pobeda. Iako nisam ispratio, tu je bila podrška prijatelja. Ubedljiva pobeda, ne znan ni sam kako.
Liga za sada po očekivanju. Trenutno 2. sa -1. Juče malo zezali ovi iz Nordeusa, ali šta je tu je.
Inače za sada relativno neefikasno u Ligi. Samo 23 postignuta gola. Od toga danas 7.
Sa Delijama u Ligi takođe 2. Biće gusto do kraja. U kupu sam već ispao, tako da je danas bio opušten dan.
Inače, od kada su startovali sa ovim svi u napad, moji magarci mrtvog vola ne mogu da pogode. Danas 20% jači, protivnik neaktivan i samo 3:0. 4 puta sam ispred golmana i tako lep šut preko gola. 😨
Liga šampiona sigurni. Sutra igraju rezerve poslednju utakmicu grupe.