I opet ništa od triple. Da ga malo pirnu.
Jbg, ja ga uvek primim kada imam igrača više. Ali ga zato nikad ne dajem sa igračem manje. Moj AMC dobija direktan crveni. Njegov golman ga daje i to je to.
Njegovi igrači "ostavili srce na terenu ".
Sve za jednog, jedan za sve
I opet ništa od triple. Da ga malo pirnu.
Jbg, ja ga uvek primim kada imam igrača više. Ali ga zato nikad ne dajem sa igračem manje. Moj AMC dobija direktan crveni. Njegov golman ga daje i to je to.
Moji igrači "ostavili srce na terenu ", a muda u svlačionici zaboravili.
Sve za jednog, jedan za sve
pobeda u Ligi protiv 6-tog a sada sedmog na tabeli i trofej je tu. Protivnik dosta slabiji tako da nije sutnuo u okvir gola a posed lopte cini mi se preko 70%. Cak 6 slobodnjaka za moju ekipu od kojih je dva Holth pretvorio u golove.
Sutra borba za ulazak u finale Lige prvaka a s obzirom na 1:1 kod kuce nemam izbora moram napasti iako sam prosle sezone protiv formacije koju sutrasnji protivnik koristi prosao i prolazim lose. ne znam, videcemo uostalom nordeus ce imati zavrsnu rec.
Dosta sezona unazad igram dosadnu Ligu gde 3-4 kola pre kraja uzimam titulu i to nikako da se promeni. Problem je sto treceg dana sezone pogledam protivnike i vidim da imam ekipu koja vec tada ima kvalitet za prva cetiri mesta a i titulu ali u tom trenutku ne mogu znati da li je neko od protivnika isto cekao zreb pa tek onda krece u remont tima i podizanje kvaliteta. takodje, u Ligi prvaka dobijam protivnike koji su nivo iznad i to me tera da ulazem u ekipu. Onda, ulazim svaki dan, radim treninge, podizem bonuse na 10% i generalno ekipa samo raste kako sezona odmice, dok ostali ulaze povremeno, slabo prate i to mi daje dodatnu prednost da cu posle 26 kola biti prvi. bezveze sto je tako, ali tako je. samo jednom, pre nekih recimo 25 sezona sam imao Ligu gde je bilo 13 aktivnih menadzera i bilo je extra. pobedom u zadnjem kolu sam bio treci a porazom verovatno ne bi izborio promociju jer tada nije islo osam ekipa na sledeci nivo. steta sto nije bar svaka druga sezona takva.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Poraz u prvoj utakmici polufinala lige sampiona..
Moj tim je bio dosta bolji i stvarao vise sansi ali nordeus nam nije dao makar 1 gol..
Problem je to sto je protivnik ima redovno po 10 navijaca na utakmici i tako mi uzima posed i to sto su mu krila na 145% i imaju oko 50 golova vec..
Nadam se najboljem u revansu ali videcemo jos
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522