Page 28 of 30 FirstFirst ... 182627282930 LastLast
Results 271 to 280 of 316
Like Tree608Likes

Thread: Sezona 94 - 25. Jun - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    [QUOTE=Steppenwolf;468041]Titula se vraća u vitrine Kelta, 25. po redu... Nismo dominirali, liga je bila poprilično zajebana, mogla bi malo lakša da bude, da ne moram baš 26 dana da se nerviram... Arslanagić je često bio trolovan, ali je i dalje najbolji u ligi... Još su kol'ko tol'ko igrali Ricardo Santos i Trujillo, ostali tuga...

Hmmm... ovaj sto je zavrsio na petom mestu dao najvise golova i njegov igrac bio prvi strelac Lige. verovatno nije ulazio svaki dan.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Hmmm... ovaj sto je zavrsio na petom mestu dao najvise golova i njegov igrac bio prvi strelac Lige. verovatno nije ulazio svaki dan.
    Ma odbrana mu nije bila na nivou...

VIP
    Napušite mi se kurčine realistične svi u Nordeusu tamo, sve vam jebem nenormalno!!!

Da izgubim 0-2 u finalu SL od 11. na tabeli u ligi, nijedan šut u okvir iz igre nije imao, pička vam materina!!! Bije sve vreme, a moji dobijaju kartone, sve vam jebem!!! Tri kartona, tri slobodnjaka, sva tri u okvir, dva različita igrača dala gol, nataknem vas na kurac realistični!!! I još mi Hondu povrede, najboljeg igrača, ne nekog bezveze, u finalu ejjj, i ni karton da dobiju, napasete mi se muda realističnih, sve vam jebem!!! Jebo vas onaj ko vas je vodio na utakmice!!!

Sezona 94 - 25. Jun - Kako vam ide?-1u.jpg

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Poraz u finalu. 3 komada primam već u prvih 45'. Tako određeno bilo.

Sve za jednog, jedan za sve

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Pozdrav svima još aktivnima članovima.

Malo se zezam na lažnjaku kad stignem. Prošle sezone sam bez poraza u svim takmičenjima uzeo samo titulu u ligi (oba polufinala neriješeno odigrana i odlučio gol u gostima, prvo polufinale je zapravo i jedina utakmica koju sam pratio i zeznuli me tako što me igra izbacila i kad sam ušao crveni za MC, golman mi na DL, DL prešao na DC, DC na DR i DR na DR, sa 2 DR sam igrao i nisam mogao ništa promijenit). Tad sam im svašta rekao na supportu, tipa da su gluperde, kreteni, debilčići, da treba da daju otkaz u firmi i umjesto da me blokiraju traže mi sliku ako mi je neki error izašao.

Ove sezone isto bez poraza i bez aktivnosti (uđem petkom da napucam bonuse za savez i ako imam tad meč i ispratim) osvojena tripla. totalno bezveze, al eto osvojena. I dalje nemam motiva da igram igru, nekad saveze ispratim ako se sjetim (u zadnje vrijeme zaboravljam).

VIP
    U direktnom sudaru sa prvoplasiranim (106% vs. 116%) Partizan osvaja ligu, odnosno duplu krunu... Da nije bilo jebenog trola juče, bila bi tripla sa SL... U poslednje 3 sezone najbolji plasman je bio 6. mesto... Lik je od 31. minuta gubio 0-3 i nije promenio formaciju do kraja utakmice Honda drugi strelac i prvi asistent lige... Ovo je 23. titula za crno-bele...

Sezona 94 - 25. Jun - Kako vam ide?-1w.jpgSezona 94 - 25. Jun - Kako vam ide?-1ww.jpgSezona 94 - 25. Jun - Kako vam ide?-1www.jpg

Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    U direktnom sudaru sa prvoplasiranim (106% vs. 116%) Partizan osvaja ligu, odnosno duplu krunu... Da nije bilo jebenog trola juče, bila bi tripla sa SL... U poslednje 3 sezone najbolji plasman je bio 6. mesto... Lik je od 31. minuta gubio 0-3 i nije promenio formaciju do kraja utakmice Honda drugi strelac i prvi asistent lige... Ovo je 23. titula za crno-bele...

Click image for larger version. 

Name:	1w.jpg 
Views:	28 
Size:	90.4 KB 
ID:	84954Click image for larger version. 

Name:	1ww.jpg 
Size:	93.2 KB 
ID:	84955Click image for larger version. 

Name:	1www.JPG 
Size:	77.2 KB 
ID:	84956
    Svaka čast.
    Ja se nadam da neće biti trola večeras. Treba mi pobeda da odbranim 1. mesto

Addicted
    Volfu cestitke,Zvezdi puno srece veceras
    Cestitke svinma na trofejima

Titula uzeta već pre 3 kola. Danas sa rezervama u nekoj šlj formaciji.
    Dva finala izgubljena. Šut sa rogatim ne ide.

VIP
    United i Partizan su danas imali odlučujuće utakmice za titulu u 2 minuta razmaka, tako da sam morao da pomerim Partizan za 20 minuta kasnije, tako da je ispalo najbolje moguće... Unitedov protivnik u poslednjem kolu, ekipa koja se aktivirala 5 kola pre kraja, 100% vs 116%, a moramo da pobedimo... A onda Arboleda stupa na scenu sa 3 gola, 45 u ligi, 50 ukupno... 10. titula za United, 3. u nizu...

Sezona 94 - 25. Jun - Kako vam ide?-1wwww.jpgSezona 94 - 25. Jun - Kako vam ide?-1wwwww.jpgSezona 94 - 25. Jun - Kako vam ide?-1wwwwww.jpgSezona 94 - 25. Jun - Kako vam ide?-1wwwwwww.jpg

Page 28 of 30 FirstFirst ... 182627282930 LastLast