Zeza me tapatalk opet, valjda moram ažurirat. Slike i smajlije ne vidim.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Zeza me tapatalk opet, valjda moram ažurirat. Slike i smajlije ne vidim.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
novi poraz u prvenstvu i cetvrta pozicija na tabeli. sutra igram protiv prvog na tabeli i on ce platiti za ovaj trol danas. danasnji protivnik stavio dva DMC-a i ja ga napao preko krila i nista. on dva udarca u okvir i dva gola, moj golman 0 odbrana a njegov 5 komada.
sto se tice livematch-a, vazno je pratiti tekmu naravno ali samo da se promeni igrac sa losom ocenom, igrac koji je rano dobio zuti karton i da se promeni formacija ako rezultat nije dobar. a ovo da se prati svaki dogadjaj na terenu, akcije i slicno nema potrebe jer to je jedna animacija i nista vise.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
I eto posle velikih zalbi resen je taj problem oko tih napucanih osobina. I ja ne mogu i dalje da verujem da se ne sete svih svojih korisnika i daji bar po 50T. Nikada nece biti ozbiljna firma. A u procesu su realno na***** ljudi koji su sada dali mnogo zelenih i tokena jer su iskoristili njihov propust.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока