5. na tabeli preslišan. Kratko i jebitačno.
Dva startna MC mi dobijaju u roku od 11 minuta po žuti karton i sutra za derbi prvenstva, protiv drugog, suspendovani.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
5. na tabeli preslišan. Kratko i jebitačno.
Dva startna MC mi dobijaju u roku od 11 minuta po žuti karton i sutra za derbi prvenstva, protiv drugog, suspendovani.
2-2 procenat 100%
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
@Wolf/Madridista treba li vam dres? Ima ih dovoljno
Ajde i ja par partija da odigram
Drugari, kako vam se cini nova verzija? Meni prvo upada za oko losa preglednost. Npr, kada hocu da izaberem ko ce mi biti izvodjac prekida, kornera, kapiten, ne mogu automatski da vidim specijalnost koju poseduju moji igraci, nego moram da vracam korak unazad na tim, pa opet da se vratim da postavim odgovarajuceg igraca za odgovarajuci prekid. Inace, sta konkretno znaci ono slobodno pomeranje igraca u pravougaoniku za njegovu poziciju? Nisam citao nista o novoj verziji igre i kakve promene ona donosi.
Btw, veceras igram revans polufinala LS protiv nekog Indijca lvl iznad mene. Protivnik je pomerio mec u 20:00 casova. Pretpostavljam da organizuje pracenje. Ko moze da me podrzi veceras,moze me dodati na ovaj profil na fb: https://www.facebook.com/janko.veselinovic.7528
Unapred hvala.
Last edited by Kole22; 11-08-2017 at 08:29 AM.
Nisu dobro uradili prebacivanje DMR/DML/DMC igraca, moj igrac koji je imao sve 3 pozicije sada ima samo 2, nevezano sto sam ga platio 20tak tokena i sto mi je 2. najboji igrac Bas glupo
I nemam onih klipova za free paketice, kazu da proverim ponovo kasnije
A ovo sa zelenom zelenijom i najzelenijom bojom mi je nekako decije, a uzgred nije dobro za daltoniste
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Ja cekam da odigram polufinale pa cu update xD
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока