Blizi se neizvesna zavrsnica na 66. levelu, nekoliko ekipa slicnog kvaliteta bore se za titulu, a da li moze ekipa sekensen odbiti nalete i zadrzati prvo mjesto?
A, sto se tice saveza trenutno 1. zlatna liga, ispali iz platinaste jer nemamo 6og aktivnog clana, za sada 5 aktivnih.
Ambicije su najvise, povratak u platinastu.
Trazi se aktivan, koji licne bonuse dize dnevno, (svakog dana), na 40%, koji dijeli bonuse za utakmice saveza, kvalitet nije presudan, pozeljno neko sa visih levela.
Javite se ovdje na post ili pm.
@sekensen imam ja 2 tima 11 i 36 lvl. Na oba sam aktivan i drzim bonuse na 10%
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
Neće biti na dobro, nisu dovoljno testirali. Zapravo ne bi me čudilo da je sve samo šminka. Sjećam se kad je izlazila verzija 2016 da su nam dali da testiramo beta verziju na mjesec dana (ili više) pa tek onda izbacili zvaničnu verziju igre.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
A kako najavljuju na stranici ja mislim da ce biti ok
Najvise su po meni usrali sa onim transferima, onako si mogao u zadnjoj sekundi ponudit token i dobijes igraca..
Nadam se da nece biti nekih drastičnih promjena, jer ce izgubiti smisao igre "Top Eleven "
Poslano sa mog T11 koristeći Tapatalk
Odlicno, dobro bi nam dosao aktivan clan, pretpostavljam da ti je ovaj sa 36. levela primarni tim, da se njime vise ponosis, pa da nam se pridruzis?
Oznaka za savez : #3CAI7N