Osvojena liga i na drugom timu i to u direktnom duelu sa drugoplasiranim timom. Kup je osvojen, pa do male triple ostaje još da se osvoji Super Liga. Protivnik u finalu je malo jači pa biće gusto.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
uloži 6 tokena u 6 igrača sa po 3-4*. I da imaju po 18 godina. Služe ti za bonuse. Ne ulažeš u njih zelene. I kada dođu na 59/79% počneš im poziciju ili specijalnost trenirati i čekaš ponude drugih menadžera. I tražiš uvek minimalno 3 tokena. (2 čista zarada)
A tokene i ne kupujem. Skupi, a kriza.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Itekako su bitni bonusi na 10%, u savezima još bitniji.
Još tri greške sam uočio sa novim ažuriranjem. Prva greška je da mi čitav dan javlja da imam igrača sa crvenim kartonom u prvoj postavi iako sam ga još jutros izmjenio. Druga greška je da ne učitava promjenu u procentima ekipe kad pojačate tim ili oslabite nekom izmjenom već to se očita tek kad refrešujete. Treća greška je slična drugoj a odnosi se na formaciju, promjenite je ali se ne učita promjena do refrešovanja, ovo se odnosi samo na sledeću utakmicu, promjena se vidi na svim ostalim utakmicama (drugom, trećom, ...).
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522