Quote Originally Posted by Kole22 View Post
Pazi, svi moji igraci su zavrsili mec sa oko 50odsto kondicije i u zadnjih 25 minuta sam zamenio 3 najumornija igraca. Jos dva igraca iz te postave su bila dosta iscrpljena, igrali sa manje od 40odsto energije. Ali mi je neshvatljiv pad u igri i neverovatan posed lopte protivnika. Prakticno egal posed. Jos sam pratio mec, protivnik nije. Juce je promenio formaciju u legalnu, da bi danas opet izabrao istu nelegalnu. Igra mec vcrs, videcemo kako ce proci. Bas cu da ispratim rezultat tog meca.
Ja sam u svojoj ligi ubjedljivo najjači, ali nikad ne igram sa igračima ispod 87% kondicije. Igram zonu i niski pritisak pa se i ne troše mnogo. Najviše golova padne upravo pred kraj utakmice kad se protivnički igrači umore. Kondicija je itekako bitan faktor, ali se taj faktor ne uključi uvijek. Kad igram prijateljske protiv svog drugog profila (30 levela razlike) sa kondicijom od 99% i kondicijom 80% razlika u rezultatu je ogromna. U prvom slučaju rezultat je 9:0, u drugom jedva 3:0. Imaj to u vidu.

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT