Results 1 to 10 of 938
Like Tree2557Likes

Thread: Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dreamer zokiruma's Avatar
    Evo totalno fali DMR-L ali mi je i zanimljivo ovo sto dolazi ispred ST, ili je to pozicija ST ali ima mesto za samo jednog igraca ili mozes da postavis igraca gde god hoces, ima da da nas trojuju za sve pare.Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-screenshot_21.jpg
    FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)

VIP
    Quote Originally Posted by zokiruma View Post
    Evo totalno fali DMR-L ali mi je i zanimljivo ovo sto dolazi ispred ST, ili je to pozicija ST ali ima mesto za samo jednog igraca ili mozes da postavis igraca gde god hoces, ima da da nas trojuju za sve pare.Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_21.jpg 
Views:	28 
Size:	89.0 KB 
ID:	89828
    To providno je protivnička formacija...

Dreamer zokiruma's Avatar
    Kada smo kod potopa i naravno najbolje ocenjeni moji DML i DMR Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-screenshot_23.jpg
    FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    To providno je protivnička formacija...
    Da, u pravu si. Na videu se nije najbolje vidjelo. Ali 3 pozicije na krilima (to providno dl, dml, ml), gdje je aml? Vidjet ćemo, ne bi me čudilo da zaseru.

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

VIP
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Da, u pravu si. Na videu se nije najbolje vidjelo. Ali 3 pozicije na krilima (to providno dl, dml, ml), gdje je aml? Vidjet ćemo, ne bi me čudilo da zaseru.

Neće biti DML/R, ali ćeš moći bekove da pozicioniraš napred, da ne budu u liniji sa DC...

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Neće biti DML/R, ali ćeš moći bekove da pozicioniraš napred, da ne budu u liniji sa DC...
    Pa da, vjerovatno će svi bekovi biti tipa dl/dml i dr/dmr.