Ovako je to izgledalo jučer, ali svejedno protivnici po mjeri. Danas sam se baš namučio da pokrpim ekipe, hvala Asmiru on je na sebe preuzeo Kaskade
Ja nemam problema sa AML i AMR, igraju krila po običaju ili ako npr lopta ide po lijevom krilu onda desno krilo se ubacuje na st i obratno. Međutim kod mene se dešava da krila nekad previše defanzivno igraju, bukvalno kao na DML/ML i DMR/MR, ali nikad oba krila se ne vraćaju.
Last edited by MNK Kaskada; 11-17-2017 at 10:16 PM.
[ Moji su danas kampovali u sredini, a MC su napadali po krilu...
auuu brate stvarno nisu normalni. pa ovo vec traje neko vreme?! el oni to nisu sposobni da poprave sta su zasrali ili je glavni programer zapalio za Novi Zeland.
pretpostavljam da nema nista od vracanja t11 2017 jer bi se tu obrukali za sva vremena. mada i ovo sto im se sada desava nije daleko od toga. koliko li su besni Kinezi, Vijetnamci i Turci zbog ovoga. naravno, mislim na one koji trose pravi novac na ovo pa nazalost mora se reci tesko sranje od igre?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Tankiranje mu slijedi, igrat će samo saveze. Nemogu sve klubove da vodim, a pošto nordeus nije odlučio da bilo šta poduzme po pitanju tankera svih 5 profila (osim glavnog) idu na tankiranje. Jednom ili dva puta sedmično kad naletim iscrpit ću im kondiciju treniranjem i igrat će saveze, dok u ostalim utakmicama imam 14 akademaca da gube utakmice tako da nemoram kupovat igrače svake sezone (smorio sam se).
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522