Page 20 of 71 FirstFirst ... 1018192021223070 ... LastLast
Results 191 to 200 of 710
Like Tree1876Likes

Thread: Sezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?

VIP
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Mlad, ali faktor 23, valjda zbog 3 pozicije. Dal se isplati trenirat specijalnost. Planiram tankirat na duži period ovaj tim.

@Wolf jel računaš koliko je kocki (vježbi) između 2 skila ili od prvog skila do narednog koliko je kocki (vježbi). Pojavio mi se prvi skil na zadnjoj kocki, pa onda tri treninga (18 kocki praznih) pa na četvrtom treningu pojavio se drugi skil na 5. kocki. Jel to faktor 22 ili 23?
    Pa računaš od 0 do 1... Ako je na zadnjoj kocki, onda je F24, ali to je "uzorak", uvek može biti jedan gore, dole, ipak su to treninzi od samo 0.75%... Od 1 do 2 ti je bilo F23...
    Madridista and Rašo 76 like this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Ovako je to izgledalo jučer, ali svejedno protivnici po mjeri. Danas sam se baš namučio da pokrpim ekipe, hvala Asmiru on je na sebe preuzeo Kaskade

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    i ja danas kod kuce, na 1:1 protivnik u 53. minutu dobija drugi zuti ( MC ) i u zadnjih 15-ak minuta primam dva gola i kraj 1:3. protivnik je pratio mec i nesto je verovatno cackao ali nek je pokrio rupu na sredini i recimo ukljucio kontre, ali ja sam ostao na norm mentalitet tako da ne znam sto primi dva gola bezveze.

ta prica sa crvenim kartonom nije bag u igrici, ja mislim da je sa njihove strane svesno tako uradjeno jer siguran sam da im je hiljade ljudi pisalo u vezi ovoga i sa foruma su dobili info o ovom problemu i jedno veliko nista. jer da je bag kao sto mi mislimo pa dosad bi 1000 puta popravili...
    a ovo sto ekipa koju vodimo izgubi ili odigra nereseno protiv slabe ili napustene ekipe zato sto je najblizi pratioc ispustio bodove e to je tek posebna prica.
    Nisam ja nikad ni rekao da je bag, već da nas svesno zajebavaju...
    lespa, Madridista and Rašo 76 like this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Pa računaš od 0 do 1... Ako je na zadnjoj kocki, onda je F24, ali to je "uzorak", uvek može biti jedan gore, dole, ipak su to treninzi od samo 0.75%... Od 1 do 2 ti je bilo F23...
    Aha kontam, znači F23. Srednja žalost, mlad, trebao bi bolje. Ali po običaju ovi sa 3 pozicije gube na napretku.

VIP
    el zna neko da li su popravili bag gde AMR i AML igraju na potezu MC - AMC?
    i ono kad isti igrac izvodi prekid i zabija?
    ili moramo da cekamo novo azuriranje?
    Ne... Moji su danas kampovali u sredini, a MC su napadali po krilu... Danas mi Damgaard sedeo na klupi, a nisam promenio izvođača kornera, pa je DC izveo korner, a AML dao gol glavom...
    lespa, Madridista and Rašo 76 like this.

VIP
    Aha kontam, znači F23. Srednja žalost, mlad, trebao bi bolje. Ali po običaju ovi sa 3 pozicije gube na napretku.
    Ma nema to veze sa 3 pozicije, jednostavno je toliko spor... Da bi znao šta da radiš s njim, moraš da ga pustiš da igra... Ako bude igrao dobro protiv jačih od sebe, onda treniraj...
    Madridista and Rašo 76 like this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    el zna neko da li su popravili bag gde AMR i AML igraju na potezu MC - AMC?
    i ono kad isti igrac izvodi prekid i zabija?
    ili moramo da cekamo novo azuriranje?
    Ja nemam problema sa AML i AMR, igraju krila po običaju ili ako npr lopta ide po lijevom krilu onda desno krilo se ubacuje na st i obratno. Međutim kod mene se dešava da krila nekad previše defanzivno igraju, bukvalno kao na DML/ML i DMR/MR, ali nikad oba krila se ne vraćaju.

Champion lespa's Avatar
    [ Moji su danas kampovali u sredini, a MC su napadali po krilu...

auuu brate stvarno nisu normalni. pa ovo vec traje neko vreme?! el oni to nisu sposobni da poprave sta su zasrali ili je glavni programer zapalio za Novi Zeland.
    pretpostavljam da nema nista od vracanja t11 2017 jer bi se tu obrukali za sva vremena. mada i ovo sto im se sada desava nije daleko od toga. koliko li su besni Kinezi, Vijetnamci i Turci zbog ovoga. naravno, mislim na one koji trose pravi novac na ovo pa nazalost mora se reci tesko sranje od igre?
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Ma nema to veze sa 3 pozicije, jednostavno je toliko spor... Da bi znao šta da radiš s njim, moraš da ga pustiš da igra... Ako bude igrao dobro protiv jačih od sebe, onda treniraj...
    Tankiranje mu slijedi, igrat će samo saveze. Nemogu sve klubove da vodim, a pošto nordeus nije odlučio da bilo šta poduzme po pitanju tankera svih 5 profila (osim glavnog) idu na tankiranje. Jednom ili dva puta sedmično kad naletim iscrpit ću im kondiciju treniranjem i igrat će saveze, dok u ostalim utakmicama imam 14 akademaca da gube utakmice tako da nemoram kupovat igrače svake sezone (smorio sam se).

Champion lespa's Avatar
    Ja nemam problema sa AML i AMR, igraju krila po običaju ili ako npr lopta ide po lijevom krilu onda desno krilo se ubacuje na st i obratno. Međutim kod mene se dešava da krila nekad previše defanzivno igraju, bukvalno kao na DML/ML i DMR/MR, ali nikad oba krila se ne vraćaju.
    zanimljivo, na tvom serveru krila igraju na svojim pozicijama a kod mene i Wolf-a ne. Auuuu....
    Madridista likes this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Page 20 of 71 FirstFirst ... 1018192021223070 ... LastLast