Najbolji izbor vježbi za treniranje DL/DR. Sa samo 3 vježbe uključene su sve bitne osobine za DL/DR. Sa 6 vježbi sa slike potrošnja je u prosjeku 15% kondicije (1zeleni kofer). Idealan izbor vježbi za ocjenjivanje napretka igrača, na 5* bi trebao dobivati 4-5%, na 6* 3-4%.
Danas pobeda u ligi, protiv 3. na tabeli. 0-5 gazenje. I konkurent je pobedio tako da se nastavlja borba za 1. mesto.
Takodje sam nastavio turneju danas i stigao do poslednjeg grada gde sam izgubio na penale
Kontam da jos jednom pokusam, ono ipak sam 30 tokena u plusu pa da obrnem jos jednom.
Gratis igrac je katastrofa bolje da ga nisu ni dali.
Inace u 7. gradu sam bio ocajan sa realizacijom, 12 suteva u okvir i samo jedan gol 8% realizacija.
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Kakva trolčina. Samo sam 40% jači, ali "niko ne bi trebao da potcenjuje" po mišljenju asistenta
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Od onog momenta kada si popio crveni, više nisi bio jači 40% posto... Imaš ti sreće što je promašio taj penal...
Nisi u pravu, pitaj Vijetnamce ako meni ne vjeruješ