Da li se jos nekome javlja problem da ne moze odgledati reklame? Gotovo uvek kada kliknem na reklamu dolazi do greske i odmah izbaci i vrati nazad. Vec nedelju dana mucim muku sa tim, jedino Poker reklame mi se ucitavaju, a Nordeus mi daje 8-10 dnevno. Nekad ni toliko.
Idemoooooooooo Zvezdooooooooooo
Idemoooooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Meni ne mogu reklame.Uspem da uzmem 5-6 i to one za bonus treninge.Sada su im reklame oni njihovi videi o menadzerima(stalno mi iskace onaj Italijan),pa mozda zato nece.
Ne da Nordeus ni reklame ni pobedu iako dominiramo celu utakmicu. Samo dva suta u okvir gola uz tri promasene 1-1 situacije. Sutra sam obrao bostan i u LS i u Ligi. Igram protiv 7. koji je u velikoj seriji (znaci aktivan) koji ima tim za 20 miliona skuplji od mog, cetiri igraca sa 7+ zvezdica(ja 0). Pojacao se opasno, a ni u prvom delu sezone ga nisam tukao. Sutra dan D. Ili pobednici ili gubitnici. A racunao taj kiks uz vecerasnju pobedu koja nam je promakla nzm ni sam kako... Ustvari znam, Troldeus.
Anuar Mora ST bio odlican. Kurac moj odlican, promasio 2 cista zicera 1na1 i to ne da se zaleti u golmana. Pa Boaci bi ono dao kakve je dve sanse imao!
Last edited by Kole22; 12-08-2017 at 12:17 AM.
FK Partizan osvaja 9. trofej u Ligi šampiona... Malo je falilo da prokockamo prednost od 4-1 i odemo u produžetke... Protivnik jači, ali nije gledao tekmu... Krećemo furiozno... Zaboravio sam da namestim izvođača kornera, pa je po randomu DC Osuna izveo korner, a ST Motycka, koji je do ove utakmice dao samo 2 gola, smestio glavom loptu u mrežu za 1-0... Za 2-0 pobrinuo se AMR Rotundo, šutom iz daljine... Njegov AMR smanjuje na 2-1 i već vidim da će biti problem po toj strani, jer moj najbolje ocenjeni defanzivac ne igra kako treba... Za 3-1 AMR Rotundo šalje loptu iza leđa odbrane, a AML Angleborn iza leđa golmana... 4. gol postiže Angleborn iz slobodnjaka... Protivnik smanjuje na 4-2 posle slobodnjaka, a u 79. minutu je već 4-3, opet njegov AMR iako sam mu 2 minuta ranije promenio čuvara i gurnuo DMC na tu stranu... Imao je slobodnjak za 4-4 u 87. minutu, ali bi mu bilo mnogo da da 2 komada...