НТНК тебрааа, можеш да избациш слику тима и формацију? Одличан си брате само цепај, кидај даље!
НТНК тебрааа, можеш да избациш слику тима и формацију? Одличан си брате само цепај, кидај даље!
Менаџери како иде лш? Ја лагано прошао групу...
Gotova LS.
Drago mi je da je ekipa pobedila, iako ovaj pobeda nije igrala veliku ulogu u ligi sampiona.
Zavrsnica grupne faze LS:
Sutra se igra jedna dosta bitnija utakmica u ligi, protiv 3. u ligi, a kasnije cu postaviti njegove igrace i postavu![]()
cestitam Slypire) lagano si se prosetao kroz grupu
![]()
Hvala brate, dobra je ta formacija veoma jaka u odbranija nju igram u kupu jer ovaj novi format i onda ja zavrsavam sa skaut kval. timom i onda mi daju sve jake protivnike u kupu svi su bili jaci prosle seze od mene svi 2 nivoa veci vide se kod mene sa 7 * i ja igram tu formaciju i stignem do polufinala i ispadnem nesrecno na mnogo promasaja u revansu :/
Gledam na Engleskom dijelu, onaj Perfect Tactics tim, lik je 5-6 level, kupuje tokene ko lud i ove sezone prvi put 6/6 pobjeda i bez primljenog gola a ti prvi put igras LS i 6/6 pobjeda 18:0 razlika, dobar si, ako te potrefi dobar ishod u daljem takmicenju, mozda i osvojis LS![]()
Nadam se da ce me potrefiti, medjutim ono sto sam video u njegovom timu, jeste da je on mnogo tokena potrosio na zelene kofercice, i zato on ima tako dobre igrace jer ih stalno moze trenirati posto uvek ima da ima da im sredi kondiciju, a to ja sebi nikako ne bi mogao da priustim sebi. Tako da cu se potruditi da izvucem sto je vise moguce posebno na ovim manjim nivo-ima jel logicno je da je mnogo teze igrati kasnije, jer ovde ima mnogo neaktivnih menadzera a oni koji su 15 level sigurno igraju aktivno, i mnogo bolje su upoznati u igru![]()
ЈА СЕ УВЕК ПРОШЕТАМ КРОЗ ГРУПУ СА 6 0 0 ИЛИ НЕКАД ИЗГУБИМ 1 И СВАКЕ СЕЗОНЕ ДОЂЕМ ДО ФИНАЛА! ИЗУЗЕВШИ ПРОШЛУ ТАДА МИ СЕ ПАО НЕКО СА ТИМОМ ОД СВИХ СКАУТА. И ОД 7 ПУТА САМО 3 ОСВОЈЕНА УВЕК СЕ НАЂЕ НЕКО ЈАЧИ![]()