Page 24 of 55 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast
Results 231 to 240 of 551
Like Tree359Likes

Thread: Sezona 39: April 7 - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous nsretkovic's Avatar
    НТНК тебрааа, можеш да избациш слику тима и формацију ? Одличан си брате само цепај, кидај даље!
    NTNK likes this.

Менаџери како иде лш? Ја лагано прошао групу...

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    nsretkovic likes this.

Apprentice Slypire's Avatar
    Gotova LS.

Drago mi je da je ekipa pobedila, iako ovaj pobeda nije igrala veliku ulogu u ligi sampiona.

Zavrsnica grupne faze LS:

Sutra se igra jedna dosta bitnija utakmica u ligi, protiv 3. u ligi, a kasnije cu postaviti njegove igrace i postavu

cestitam Slypire ) lagano si se prosetao kroz grupu
    Slypire likes this.

Hvala brate, dobra je ta formacija veoma jaka u odbrani ja nju igram u kupu jer ovaj novi format i onda ja zavrsavam sa skaut kval. timom i onda mi daju sve jake protivnike u kupu svi su bili jaci prosle seze od mene svi 2 nivoa veci vide se kod mene sa 7 * i ja igram tu formaciju i stignem do polufinala i ispadnem nesrecno na mnogo promasaja u revansu :/

Apprentice
    Gledam na Engleskom dijelu, onaj Perfect Tactics tim, lik je 5-6 level, kupuje tokene ko lud i ove sezone prvi put 6/6 pobjeda i bez primljenog gola a ti prvi put igras LS i 6/6 pobjeda 18:0 razlika, dobar si, ako te potrefi dobar ishod u daljem takmicenju, mozda i osvojis LS
    nsretkovic and Slypire like this.

Apprentice Slypire's Avatar
    Quote Originally Posted by Gamer_X View Post
    Gledam na Engleskom dijelu, onaj Perfect Tactics tim, lik je 5-6 level, kupuje tokene ko lud i ove sezone prvi put 6/6 pobjeda i bez primljenog gola a ti prvi put igras LS i 6/6 pobjeda 18:0 razlika, dobar si, ako te potrefi dobar ishod u daljem takmicenju, mozda i osvojis LS
    Nadam se da ce me potrefiti, medjutim ono sto sam video u njegovom timu, jeste da je on mnogo tokena potrosio na zelene kofercice, i zato on ima tako dobre igrace jer ih stalno moze trenirati posto uvek ima da ima da im sredi kondiciju, a to ja sebi nikako ne bi mogao da priustim sebi. Tako da cu se potruditi da izvucem sto je vise moguce posebno na ovim manjim nivo-ima jel logicno je da je mnogo teze igrati kasnije, jer ovde ima mnogo neaktivnih menadzera a oni koji su 15 level sigurno igraju aktivno, i mnogo bolje su upoznati u igru

ЈА СЕ УВЕК ПРОШЕТАМ КРОЗ ГРУПУ СА 6 0 0 ИЛИ НЕКАД ИЗГУБИМ 1 И СВАКЕ СЕЗОНЕ ДОЂЕМ ДО ФИНАЛА! ИЗУЗЕВШИ ПРОШЛУ ТАДА МИ СЕ ПАО НЕКО СА ТИМОМ ОД СВИХ СКАУТА. И ОД 7 ПУТА САМО 3 ОСВОЈЕНА УВЕК СЕ НАЂЕ НЕКО ЈАЧИ

Dreamer MrMaxSRB's Avatar
    Liga Danasnja utakmica

Liga sampiona

Page 24 of 55 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast