НТНК У ПОТПУНОСТИ СИ У ПРАВУ, ЈЕР ШТО СИ ВЕЋИ ЛЕВЕЛ ТО СЕ СУСРЕЋЕШ СА ИСКУСНИМ МЕНАЏЕРИМА, ОВО ОВДЕ ДОК СМО МАЛИ НИВОИ ТРЕБАМО ШТО ВИШЕ КОРИСТИТИ ДА ОСВАЈАМО ТРОФЕЈЕ..
НТНК У ПОТПУНОСТИ СИ У ПРАВУ, ЈЕР ШТО СИ ВЕЋИ ЛЕВЕЛ ТО СЕ СУСРЕЋЕШ СА ИСКУСНИМ МЕНАЏЕРИМА, ОВО ОВДЕ ДОК СМО МАЛИ НИВОИ ТРЕБАМО ШТО ВИШЕ КОРИСТИТИ ДА ОСВАЈАМО ТРОФЕЈЕ..
Nadam se da ce me potrefiti, medjutim ono sto sam video u njegovom timu, jeste da je on mnogo tokena potrosio na zelene kofercice, i zato on ima tako dobre igrace jer ih stalno moze trenirati posto uvek ima da ima da im sredi kondiciju, a to ja sebi nikako ne bi mogao da priustim sebi. Tako da cu se potruditi da izvucem sto je vise moguce posebno na ovim manjim nivo-ima jel logicno je da je mnogo teze igrati kasnije, jer ovde ima mnogo neaktivnih menadzera a oni koji su 15 level sigurno igraju aktivno, i mnogo bolje su upoznati u igru
за крај сам развалио овог што ме у првој текми добио 2:0 и с'обзиром на тежину групе могу рећи да сам се прошетао јер је група била квалитетна ... једна победа је била и 6:5 :О :Д Иначе најквалитетнији сам после овог што је завршио као први из групе Д.
Last edited by nsretkovic; 04-19-2013 at 09:47 PM. Reason: ДА ДОДАМ ДЕО ТЕКСТА :Д
НАЈТЕЖИ ПРОТИВНИК У ЛШ. ИМА 3 ИГРАЧА ВИШЕ ОД МЕНЕ А ВРЕДНОСТ ТИМА ГОВОРИ МНОГО ТОГА
АКО ЋЕМО РЕАЛНО :Д ТАЈ ЛИК СТАВЉА ЧЕСТО НЕПРАВИЛНУ ФОРМАЦИЈУ А САМО ЗНА ДА ИЗВАДИ КЕШ КУПИ ТОКЕНЕ И КУПИ ИГРАЧЕ ЗАТО МУ ЈЕ И СКОР У ГРУПИ 3 2 1 ДА ЈЕ БИЛА НЕКА КВАЛИТЕТНИЈА НИ ГРУПУ НЕ БИ ПРОШАО САМО НЕ БИХ ЈА ДА РИЗИКУЈЕМ НЕК' СЕ УЈУТРУ ПАДНЕ У РАЗЛИЧИТОМ ДЕЛУ ЖРЕБА У ОДНОСУ НА МЕНЕ :/
Ja takodje u LS imam jednog, isrekno se nadam da cu ga nekako zaobici makar do sledeceg kola ukoliko ga i ja prodjem..
Liga Sampiona sledeci protivnik
Kup-Liga danas
Ovaj Alex Fc je prvi na tabeli ima 1 bod vise od mene
Sta vi mislite sta mogu uraditi u ligi posto kup prvi mec 3:0 za protivnika tako da 100% ispadam iz kupa