НТНК У ПОТПУНОСТИ СИ У ПРАВУ, ЈЕР ШТО СИ ВЕЋИ ЛЕВЕЛ ТО СЕ СУСРЕЋЕШ СА ИСКУСНИМ МЕНАЏЕРИМА, ОВО ОВДЕ ДОК СМО МАЛИ НИВОИ ТРЕБАМО ШТО ВИШЕ КОРИСТИТИ ДА ОСВАЈАМО ТРОФЕЈЕ..![]()
НТНК У ПОТПУНОСТИ СИ У ПРАВУ, ЈЕР ШТО СИ ВЕЋИ ЛЕВЕЛ ТО СЕ СУСРЕЋЕШ СА ИСКУСНИМ МЕНАЏЕРИМА, ОВО ОВДЕ ДОК СМО МАЛИ НИВОИ ТРЕБАМО ШТО ВИШЕ КОРИСТИТИ ДА ОСВАЈАМО ТРОФЕЈЕ..![]()
Nadam se da ce me potrefiti, medjutim ono sto sam video u njegovom timu, jeste da je on mnogo tokena potrosio na zelene kofercice, i zato on ima tako dobre igrace jer ih stalno moze trenirati posto uvek ima da ima da im sredi kondiciju, a to ja sebi nikako ne bi mogao da priustim sebi. Tako da cu se potruditi da izvucem sto je vise moguce posebno na ovim manjim nivo-ima jel logicno je da je mnogo teze igrati kasnije, jer ovde ima mnogo neaktivnih menadzera a oni koji su 15 level sigurno igraju aktivno, i mnogo bolje su upoznati u igru![]()
за крај сам развалио овог што ме у првој текми добио 2:0 и с'обзиром на тежину групе могу рећи да сам се прошетао јер је група била квалитетна ...једна победа је била и 6:5 :О :Д Иначе најквалитетнији сам после овог што је завршио као први из групе Д.
![]()
Last edited by nsretkovic; 04-19-2013 at 09:47 PM. Reason: ДА ДОДАМ ДЕО ТЕКСТА :Д
НАЈТЕЖИ ПРОТИВНИК У ЛШ. ИМА 3 ИГРАЧА ВИШЕ ОД МЕНЕ А ВРЕДНОСТ ТИМА ГОВОРИ МНОГО ТОГА
![]()
АКО ЋЕМО РЕАЛНО :Д ТАЈ ЛИК СТАВЉА ЧЕСТО НЕПРАВИЛНУ ФОРМАЦИЈУ А САМО ЗНА ДА ИЗВАДИ КЕШ КУПИ ТОКЕНЕ И КУПИ ИГРАЧЕЗАТО МУ ЈЕ И СКОР У ГРУПИ 3 2 1 ДА ЈЕ БИЛА НЕКА КВАЛИТЕТНИЈА НИ ГРУПУ НЕ БИ ПРОШАО
САМО НЕ БИХ ЈА ДА РИЗИКУЈЕМ НЕК' СЕ УЈУТРУ ПАДНЕ У РАЗЛИЧИТОМ ДЕЛУ ЖРЕБА У ОДНОСУ НА МЕНЕ :/
Ja takodje u LS imam jednog, isrekno se nadam da cu ga nekako zaobici makar do sledeceg kola ukoliko ga i ja prodjem..
![]()
Liga Sampiona sledeci protivnik
Kup-Liga danas
Ovaj Alex Fc je prvi na tabeli ima 1 bod vise od mene
Sta vi mislite sta mogu uraditi u ligi posto kup prvi mec 3:0 za protivnika tako da 100% ispadam iz kupa