Gotova poslednja utakmica za danas, pobeda 4-0, liga i opet procenat uspesnosti 57% kao da igram protiv timova beez golmana
Isli su nam na ruku i ostali rezultati tako da smo sada na +5 u odnosu na prvog pratioca, tj. na 2. i 3. su timovi sa istim brojem bodova i sa jednim igramo sutra, jaci smo 30% pa se nadam da cemo pobediti i nastaviti dalje seriju.
Sto se tice eventa na 53 gola smo i jos 127
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Dok mi je igrač bio u United-u, na 59%, niko nije nudio tokene na pregovorima... Čim sam ga prebacio u Partizan, odmah njih 10 se kurči...
Ne stignem da pripremim ekipu za Kup niti da je ispratim. Vidim da su ocene svima bile na nordeus nivou.
U Ligi protiv poslednjeg samo 6:0.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Danas u gostima kod drugog nerešeno. Opet crveni za AMC. Već mi ide na ..... što skoro svaku utakmicu samo (A)MC dobijaju kartone. Sve mi je na normalno/kombinovano, ali ne vredi.
U Kupu protivnik sa nivoa iznad i 10% jači. Aktivan. Ja standardno 4231, on 451V. Poveo je i ja prelazim na 451V isto, sa napadima kroz sredinu. Back to the roots. I to daje rezultate. Preokret za 2:1.
Inače, ovde sam tek na 36/180.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk