Forum na delu 🤣
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Dva puta igram protiv jebenog DC DC DMC pozadi, jednom izgubim 2-6, jednom 1-1... Jebo vas onaj ko vam je dao da pravite igru!!!
Taman mislio da dovedem igrača zvučnog imena al trazi lik 15t plus onih 8
Nakon crne serije od 5 poraza konacno smo vezali 2 pobede u ligi, ali smo se zato oprostili od kupa.
U ligi sampiona imam imperativ pobede veceras jer mi samo 1. mesto odgovara, posto 2. mesto vodi na osvajača triple koji je duplo jači od pola servera..
Zanimljivo je i da sam se prosle sezone ukrstao sa njegovom grupom pa sam morao da namestam 3. mesto ali se isplatilo jer smo uzeli trofej super lige.. Ko zna mozda i ove sezone bude tako
![]()
Za igrača od 22 godine od mene može da dobije samo kurac da izbije oči... Za te pare možeš klinca od 18 da nadješ na aukciji...
Prvi poraz ove sezone. LŠ i 15% jači protivnik. Trenutno 3. u grupi. Ne znam da li da ipak idem u Super Ligu zbog mini igre. Ako napucam moje, mogu da prođem, ali me čekaju sve nivoi iznad i 20-ak% jači. Trošenje kofera bez veze.
I opet manje prekršaja i opet karton za MC
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522