Forum na delu 🤣
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Dva puta igram protiv jebenog DC DC DMC pozadi, jednom izgubim 2-6, jednom 1-1... Jebo vas onaj ko vam je dao da pravite igru!!!
Taman mislio da dovedem igrača zvučnog imena al trazi lik 15t plus onih 8
Nakon crne serije od 5 poraza konacno smo vezali 2 pobede u ligi, ali smo se zato oprostili od kupa.
U ligi sampiona imam imperativ pobede veceras jer mi samo 1. mesto odgovara, posto 2. mesto vodi na osvajača triple koji je duplo jači od pola servera..
Zanimljivo je i da sam se prosle sezone ukrstao sa njegovom grupom pa sam morao da namestam 3. mesto ali se isplatilo jer smo uzeli trofej super lige.. Ko zna mozda i ove sezone bude tako
Za igrača od 22 godine od mene može da dobije samo kurac da izbije oči... Za te pare možeš klinca od 18 da nadješ na aukciji...
Prvi poraz ove sezone. LŠ i 15% jači protivnik. Trenutno 3. u grupi. Ne znam da li da ipak idem u Super Ligu zbog mini igre. Ako napucam moje, mogu da prođem, ali me čekaju sve nivoi iznad i 20-ak% jači. Trošenje kofera bez veze.
I opet manje prekršaja i opet karton za MC
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522