Sto se tice novih igraca, najzad uspeo da dobijem F19 na poziciji MC, 18g. Placen 5T sa 81% kvalitetom. Interesantno je da je odmah u narednoj rundi izasao jos jedan F19, 18g i DC pozicijom i 91% kvaliteta. Da sam imao dovoljno love, borio bih se i za njega. Inace danima pratim TL i nisam naleteo na nijednog igraca sa 5 zvezdica sa F19 faktorom, a da je sa 18 ili 19 godina. Sva sreca pa sam ovoga puta bio na pravom mestu u pravo vreme.
ako ovog drugog nisi kupio, kako znaš koji je faktor?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Što volim ovog da pobedim pa to je nešto neverovatno. Ne znam da li mi je slađe ovako sa 0 ili preokret u 80+'.
Treći je na tabeli i sa današnjim rezultatom sam mu na 8 bodova pobegao. Ne pamtim kada je Zvezda bila u ovakvoj formi od prvog dana sezone. Ne sluti na dobro kraj.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Posle 2:1 kod kuće, još sigurnijih 2:0 u gostima, uz promašeni penal. Sve u svemu, zaslužen prolaz jedno kolo dalje.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk