Dok nisam kupio ovog mog, nisam znao sa sigurnoscu ali sam mogao da pretpostavim da je izmedju f19-21. Najskuplji igrac na TL sa 18g i 99% kvaliteta je na mom nivou izmedju 10.8 i 11miliona. Toliko sam video u samo par navrata. Moj MC je bio na 81% kvaliteta i negde 8.7, 8.8 miliona vrednosti.( To je interesantno zato sto je to igrac sa 101% kvaliteta za predjasnji nivo, a najskuplji igrac kojeg sam video na TL sa 18. i 99% kvaliteta je ravno 8.5 ili 8.6 miliona na prethodnom nivou). Svaki procenat u kvalitetu mu donosi nesto preko 100k vrednosti. Kada sam se uverio da je moj f19, onda sam sa sigurnoscu mogao reci da je sledeci DC bio isto faktor 19 jer je bio na 90% kvaliteta i 10.08 miliona vrednosti. Za sadasnji nivo nisam obracao paznju na proporciju vrednosti igraca sa razlicitim faktorom, ali prosle sezone je vrednost proporcionalno padala sa povecanjem faktora za (ako se ne varam) oko 300 000 za moj nivo kluba.
Primera radi, ako je f21 99% kvaliteta vredeo 7.5 miliona, f22 istog kvaliteta bi vredeo 7.2, f23 6.9 ali mi reper tada za to nisu bili igraci sa 18 godina, vec sa 19 u mom timu itd. Samo ne drzi me za rec oko tacne vrednosti, jer sam sklon zaboravljanju brojki, ali proporcija definitivno postoji i lako ju je prepoznati ako imas igraca u timu koji ima isti broj godina. Sto se tice povecanja vrednosti za igrace sa 18g koji skoce procenat u kvalitetu, vrednost se na prethodnom nivou i ovom sad veoma malo razlikuje, a mozda je i ista. A to je oko 100k vrednosti po procentu napretka. U nekom trenutku izmedju 90 i 100% kvaliteta dobiju 300k skok u vrednosti, ali nisam uspeo da dokucim zbog cega je to tako.
Inace, nisam se ovim mnogo studiozno bavio, cak sta vise, samo onako odokativno, ali kada budem imao vremena i motiva, stavicu sve na papir i mislim da cu otkriti kakve proporcije koriste iz lvl-a u lvl. Mada mi je cudno da se niko od vas time nije bavio, jer su parametri vrlo verovatno identicni za sve nivoe. Odn. propprcije su im iste bilo da prelazis sa 5. na 6. nivo kluba ili sa 40. na 41. Samo treba potraziti resenje prostom matematikom. Pa nisu Ajnstajni pisali algoritam za ovu igru, samo treba pronaci sablon koji se provlaci i ponavlja kroz sve nivoe. :P
Last edited by Kole22; 12-20-2017 at 02:56 AM.
A ĆĄta ÄeĆĄ kada su ti svi igraÄi na TL od 105-107 mil? Starost, broj *, jedna ili viĆĄe pozicija, specijalnost, kao ĆĄto vidiĆĄ na slici, ne igraju u formiranju cene neku ekstra ulogu.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Nisam davno troĆĄio pare i tokene na transfere pa reko' ajde malo jutros.
'ebo me onaj ko me nagovori.
NiĆĄta ispod F24
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Ma ja sam to radio 2014/15, ali tad su igraÄi imali razliku u cijeni jer nije bilo levela koliko ih sad ima. U Nordeusu su skontali da cijena igraÄa nemoĆŸe beskonaÄno da raste pa su izbacili aĆŸuriranje i preko noÄi mi izjednaÄili vrijednost svih igraÄa u timu. Prije toga se moglo zakljuÄiti koji igraÄi vrijede i kako se vrijednost poveÄava. Sa svakom novom zvjezdicom vrijednost igraÄa mi se poveÄavala za 300K, a sa svakom godinom opadala za 300K. Imam i slike negdje, u nekoj sezoni, nisam nikada pravio thread za to.
Ma odete na pregovore i ako je cena igraÄa od 18 godina 10 tokena, onda brzo napreduje...