Page 34 of 53 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast
Results 331 to 340 of 530
Like Tree1424Likes

Thread: Sezona 100 - 10. Decembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion Crvena Zvezda's Avatar
    @Kole
    Ja sam dugo igrao 451V. D,DM,M igrači su pre uvek imali strelice nazad, AM i ST napred. Sada to rešavaš postavljanjem igrača napred ili nazad u polju delovanja.
    Napadački, kroz centar, kratak pas, kontre, visok pres, normalno klizanje i zona sa ofsajdom.
    E sada, moja krila šut i završnicu imaju 180+%. ST na 451V nije važan. Dovoljan je 90-ak% jer krila daju 80% golova. On je tu da popuni broj.
    Ako igraš 451V stalno, bolje ti je da kupiš 2 mlada krila i uloži u njih po 100 zelenih. Samo trčanje, brzina, šut i završnica. ST nemoj ni da treniraš individualno.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Prvi poraz u prvenstvu. Gledajući statistiku, svaki komentar je suvišan.
    Ali ok, prvi trol ove sezone ne računajući savez.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

VIP
    Džabe prosečna ocena 7.76, kad nas Nordeus zacementira na 2 gola... Protivnik je do 75. minuta imao samo 3 šanse i 2 šuta u okvir, a onda su stvorili još 12 šansi i 5 šuteva u okvir... Treba li da naglasim da protivnički menadžer nije bio prisutan...

Sezona 100 - 10. Decembar - Kako vam ide?-1aw.jpg

VIP
    Jebo pas mater retardiranu onome ko je pisao algoritam!!!

Pa ako smo "bili impresivni" i ako "rezultat ne prikazuje realnu situaciju na terenu", koji je to moj kurac nego TROL, familiju vam jebem!!!

Lik nije prisutan, tim mu celo prvo poluvreme igra defanzivno i ispucava duge pasove i ne mogu golu da priđu!!! 3 šanse, 0 u okvir!!! A onda u prvih 7 minuta nastavka, odjednom, igraju napadački, kratkim pasovima!!! 5 šansi, 5 u okvir, 3 gola!!! ZA 7 JEBENIH MINUTA!!! Slično bilo i u prvoj utakmici sezone!!! Isto nije gledao, a Nordeus mu korigovao taktiku!!!

Sinoć najbolja partija u sezoni, a danas najgora, odmah sledeća utakmica!!! Sve vam jebem!!!

Sezona 100 - 10. Decembar - Kako vam ide?-1aww.jpgSezona 100 - 10. Decembar - Kako vam ide?-1awww.jpgSezona 100 - 10. Decembar - Kako vam ide?-1awwww.jpg

VIP
    Pobeda protiv poslednjeg na tabeli, 50% slabijeg, ubedljivo najbolja utakmica u sezoni, 8.24... I opet Nordeus ne da da se reši utakmica do poslednjih 20 minuta, praktično ne možeš rezerviste da isprobaš... Protivnik je imao jedno 7-8 napada u prvih 20 minuta, praktično sam morao 70 minuta da igram presing i teško uklizavanje... Prvi i drugi su kiksnuli, tako da sam pobegao na 8 bodova...

Sezona 100 - 10. Decembar - Kako vam ide?-1awwwww.jpg

VIP
    Revanš protiv 30% jačeg lika sa po 3 igrača na krilima... Jedini MC na terenu mu popije crveni, a on minut kasnije da gol sa 40 metara, tako što je golman odbranio, a lopta se OPET odbila istom igraču na 40 metara... Popili smo drugi gol u 90. minutu, ono, kad se tim sa igračem manje šeta po našem 16-ercu, a uklučen i presing i teško uklizavanje... Sva sreća pa je Kwedi uvalio gol u 87. minutu, da utakmica ne ode u produžetak... U sledećem kolu protiv lika koji nas je izbacio u kupu...

Sezona 100 - 10. Decembar - Kako vam ide?-1awwwwwww.jpg
    Last edited by Steppenwolf; 12-26-2017 at 09:54 AM.

VIP
    75 minuta svih 11 igrača drži ocenu 8 i gledam kako mu golman sve brani i kako će da me troluje... Naravno, u 76. minutu protivnik da gol posle kornera i otkine nam 2 boda... U istom minutu rival za prvo mesto daje gol da se spasi poraza... I umesto da bude 6 bodova razlike, Nordeus tačno šteluje da se ne odlepim...

Sezona 100 - 10. Decembar - Kako vam ide?-1awwwwww.jpg

VIP
    Da smo igrali dobro, nismo... Da smo prošli dalje, jesmo... 18% jači protivnik, 0-0 kod kuće, u prvoj utakmici... Očekivao sam da protivnik da bar još jedan gol do kraja, ali nije...

Sezona 100 - 10. Decembar - Kako vam ide?-1awwwwwwww.jpg

Newbie
    Ozbiljno razmišljam da batalim ovo govno posle 55 sezona....u prošloj sezoni sam osvojio ligu,sada sam poslednji na tabeli.....Prvi na tabeli i ja igramo istu formaciju 4-2-3-1,on je ubedljivo prvi a ja ubedljivo poslednji...i još imam najjači tim u ligi,za nekih 17-20%

VIP
    Quote Originally Posted by nesne View Post
    Ozbiljno razmišljam da batalim ovo govno posle 55 sezona....u prošloj sezoni sam osvojio ligu,sada sam poslednji na tabeli.....Prvi na tabeli i ja igramo istu formaciju 4-2-3-1,on je ubedljivo prvi a ja ubedljivo poslednji...i još imam najjači tim u ligi,za nekih 17-20%
    Menjaj nešto... Ili formaciju, ili igrače... Ja sam bio na dnu tabele, 10 uzastopnih utakmica bez pobede u svim takmičenjima, pa sam sada prvi u ligi, sa 3 boda prednosti...

Page 34 of 53 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast