Kakav trol u prvoj utakmici ove godine.. Igrac dobija zuti u 2 min i vec planiram da ga izmenim u 30-om ali onda drugi zuti u 13 i protivnik postize gol iz slobodnog udarca...
Nekako smo sa igracem manje uspeli da preokrenemo ali opet nije toliko dobar rezultat pred revans...
Danas u ligi igramo jako bitnu utakmicu protiv drugoplasiranog kojem bezimo 4 boda. U slucaju pobede idemo na +7 i gotovo sigurno obezbedjujemo trofej..
Srecna nova godina, puno zdravlja uspeha i trofeja zelim svima!
Kakva rapsodija za +4 i dres! Jos 7 meceva do kraja. Ako budemo postizali po 4 golova u proseku dobicemo i grb. Mada, tezak raspored imamo do kraja.
Anuar Mora jos jednom izdominirao sezonu. Danas 4 gola za izbijanje na prvo mesto liste strelaca. Uskoro ulazi u HoF kluba kao najbolji strelac. Vec je najbolji asistent. A uzet je prosle sezone na pregovorima za ukupno 20-ak tokena sa 22. godine. Svaki token je isplatio i preplatio.
![]()
Ma može sad i sa 2 u odbrani, bolje nego sa 3 ili 4. U formaciji 2-4-2-2 me odera, inače ne igra tako, valjda zbog kartona za bekove je protiv mene tako stavio.
Staviš ilegalnu formaciju i ne pratiš utakmicu = dobitna kombinacija.
Last edited by MNK Kaskada; 01-01-2018 at 03:20 PM.
Treba li da napišem da protivnicki menadzer nije bio prisutan i da sam ja imao 5 navijača?!?!?!
@Madridista
Da nisi mozda igrao previse zatvoreno? Imao si inicijativu i mali broj suteva na gol.
Ma osvojices ti to, njega ce istrolovati protiv neke boranije, kao danas ovu moju sto mi uzima skalp stalno, al ce zato da pukne titulu zbog mene ove sezone.
To jest, ne bas zbog mene, izvukao samo 1 bod u dva meca, al ajd'![]()
![]()