Kakav trol u prvoj utakmici ove godine.. Igrac dobija zuti u 2 min i vec planiram da ga izmenim u 30-om ali onda drugi zuti u 13 i protivnik postize gol iz slobodnog udarca...
Nekako smo sa igracem manje uspeli da preokrenemo ali opet nije toliko dobar rezultat pred revans...
Danas u ligi igramo jako bitnu utakmicu protiv drugoplasiranog kojem bezimo 4 boda. U slucaju pobede idemo na +7 i gotovo sigurno obezbedjujemo trofej..
Srecna nova godina, puno zdravlja uspeha i trofeja zelim svima!
Kakva rapsodija za +4 i dres! Jos 7 meceva do kraja. Ako budemo postizali po 4 golova u proseku dobicemo i grb. Mada, tezak raspored imamo do kraja.
Anuar Mora jos jednom izdominirao sezonu. Danas 4 gola za izbijanje na prvo mesto liste strelaca. Uskoro ulazi u HoF kluba kao najbolji strelac. Vec je najbolji asistent. A uzet je prosle sezone na pregovorima za ukupno 20-ak tokena sa 22. godine. Svaki token je isplatio i preplatio.
Ma može sad i sa 2 u odbrani, bolje nego sa 3 ili 4. U formaciji 2-4-2-2 me odera, inače ne igra tako, valjda zbog kartona za bekove je protiv mene tako stavio.
Staviš ilegalnu formaciju i ne pratiš utakmicu = dobitna kombinacija.
Last edited by MNK Kaskada; 01-01-2018 at 04:20 PM.
Treba li da napišem da protivnicki menadzer nije bio prisutan i da sam ja imao 5 navijača?!?!?!
Srećna vam svima nova godina. Da se vama i vašim bližnjima sve što se poželeli i ostvari.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk