Celtic je poslednjih 14 igrača prodao za tokene... Danas jednog DC, 19 godina, za 5 tokena... Kupio sam ga na početku sezone za token, da imam dovoljno defanzivaca za treninge...
@wolf
pa, posto si mi objasnio da sa 22 godine napredak pada na 50% da uradim to sada. a za njega znam da je faktor 20 i vec ima dobar raspored skil poena.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
.
Idemoooooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Svim forumasima koji Božić slave po Gregorijanskom kalendaru, želim sretan Božić uz želje da ih provedu u zdravlju, sreći i veselju u krugu porodice.
Vracam se opet na plus 2.
E ovo vec postaje frustrirajuce!
Novi poraz od ovog protivnika, ukupno cetvrti, uz 3 remija u 7 meceva u prethodne tri sezone. Pre dve sezone je imala bolji tim posteno i zasluzeno slavila u oba meca u 1/16 Kupa. Bila je na 10% bolja u kvalitetu plus oba meca pratila, ja jedan propustio. Prosle sezone smo odigrali 3 meca u LS, uz dva izgubljena i jedan remi. Doduse, dobila nas je na penale u finalu. Tada smo bili izjednaceni u kvalitetu. U prvom kolu ove sezone opet krenuli sa egal kvalitetima i odigrali mrsavih 0-0, uz opasku da smo bili bolji rival celog meca. Sada na polovini sezone moj tim je bolji cak 10% u kvalitetu i likusa nas rastura 3-0. Imala je plus 4% bonusa za posed, ali to je zanemarljivo. Pritom, moji igraci su zaista kvalitetniji kada se gleda prosek. Igrali smo identicnu formaciju i ja krenem sa ultra-defanzivno, kombinovano, pas kombinovan, ukljucene kontre, nizak presing, i coveka (posto je raspored igraca identican). I bonusom na napad, ali moram prvi primiti jbeni GOL! I to u 7. minutu posle kornera. Ja onda postavim normalan, i krecem sa odredjenim fokusima po oba boka, pa i sredinu, ne bi li video gde je suplja i kojem njenom igracu nije dan. Naravno, ona potpuno prati moje takticke postavke i svaka joj cast na tome. U prvom poluvremenu 100% sansa posle kornera, Batista (inace najbolji u timu) sa pet metara salje loptu kod More koji je izveo korner. Znaci sutira u aut bukvalno u cistoj situaciji.
Krece drugo poluvreme, ja podizem presing i forsiram levi bok jer sa te strane mi je delovala najtanje. Imam odredjenu inicijativu,ali bez suta ka golu. U 69. minutu njegov igrac vuce loptu i sutira sa 35 metara, moj golman brani, lopta se vraca istom igracu na volej i prolazi golmanu kroz usi. Ja pravim promene u timu i krecem napadacki sa visokim presingom i jednog DC/DMC prebacujem na DMC i igram sa 3 siroko pozadi, s obzirom da je povukla AMLR na MRL. Krenem na sve ili nista ultraofanzivno i duge lopte i nacickam sve u napad i konacno primam i treci gol, Murryev drugi kroz usi. Opet sa 30 metara. Na simulaciji nijedan gol nije pao posle kontre. I tako........
Ajde sad vi meni recite, gde koj djavo gresim u taktici? Oboje igramo defanzivno i uvek primam prvi gol na mecu. Pa zar je moguce da je svaki mec protiv nje, skriveni faktor srece uvek na njenoj strani? Tim je bio u punoj kondiciji i punom moralu, bonus 40% a ona je juce bila istrolovana u ligaskom mecu. Dajte neki predlog sta bih mogao da probam protiv nje? U nastavku cu vam proslediti celu prvu postavu obe ekipe,da uporedite kvalitet igraca. Ja vise nzm sta da radim kada igram protiv nje. Standardna postava joj je 3S-1-2-3S-1, ali protiv mene obavezno igra sa 4 pozadi jer imam obicaj da stavim 2 napadaca uz AML/C/R koji mogu i na MCLR.
Dajte neki predlog...Ovo vise nije humano. Nabija mi kompleks, pa jos zensko