Našao sam novu zanimaciju... Odem na aukciju i na osnovu inicijala imena pogađam koje je ime... Ako pogodim, bidujem...
Presek.
Igram skoro bez klupe.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
I Delije presek.
I ovde se igra sa 11 1/2 igrača.
Ako me usere da prođem dalje u LŠ, evo mogućih protivnika. Svi su igrali protiv slabijih timova
Stanje na polusezoni: Ispali u Kupu u 1/4 finala. U Ligi prvi, na plus 4, a u LS tezak raspored do kraja, jer smo upali u tezi deo kostura ali niko nije previse dominantan da se sa njima ne moze igrati.
Danas igrali dva meca protiv istog protivnika, zamenio bih pobedu u Ligi sa pobedom u LS. Sutra derbi protiv treceg, ako uspemo da dobijemo, vrlo verovatno je izbacujemo iz trke za titulu. Ona sutra igra mec 1/2 Kupa protiv tima koji je nas izbacio, pa ce biti interesantno sa kojim ce sastavom izaci na megdan sa nama. Bice to nas 7. mec u istoriji, trenutno je sve u korist protivnika 3 pobede i 3 neresene. Ja se nadam da je doslo vreme da ih dobijemo po prvi put.
Danasnji poraz kojim smo otisli na plus 5 u odnosu na sutrasnjeg rivala. Zesce je istrolovao Nordeus. Imala je dominaciju, protivnik iz jednog suta u okvir dao gol. Uzvratio podrsku, s obzirom da me je podrzala 15 minuta pre toga iako smo joj glavni konkurenti za titulu. Ni +15% bonusa joj nije pomoglo da izbegne poraz.
Stanje na tabeli: