Al ako je neko najviši level, od koga da kupi na pregovore. Ma sve je to sviranje kurcu ako nemaš tokena i kofera, pa ako i imaš opet svejedno jer imaju i drugi. Začarani krug i bezbroj levela, kažu level 100 je granica, hahaha vidjet ćemo.
100 sezona, najviši level 68. Znači 32 sezone su ponavljani leveli (skoro svaka treća sezona). Neko ko je počeo igrat od prvog dana je u prednosti (što po broju titula, što po broju resursa, što po kvalitetu-levelu protivnika u kupu i CL).
Mesa jesi spreman, nakon dugo vremena opet derbi prvi od cetiri ove sezone.
Poslano sa mog LG-M250 koristeći Tapatalk
Dajte nekog sa 18g i f19 i nivo na kojem igrate i da pokusam da pogodim vrednost koju taj igrac ima na 99% kvaliteta. Specijalnost ne igra nikakvu ulogu u formiranju vrednosti, u to sam se uverio mnogo puta. Za igrace sa vise prirodnih pozicija nisam siguran, jer nisam obracao paznju na to, ali mislim da isto ne utice na vrednost. Ali to je lako proveriti.
PS. ovo ne vazi za najvise nivoe jer su za te nivoe menjali algoritam. Isto odokativno, imam razloga da "sumnjam" da ce igrac sa f19 i 18g i 100% kvaliteta, da ima istu vrednost kao i igrac istog faktora 19g i 110% kvaliteta, odnosno f19 20g i 120% kvaliteta. Kasnije cu to obrazloziti na primeru iz mog tima.