Odlican dan za golove Ukupno 12-1, od toga 0-4 CL i 1-8 liga.
Liga odlicno za sada, bolji kvalitet timova nego prosle sezone, 2. i 3. su odigrali nereseno pa smo u odnosu na njih pobegli na +5, to je iskoristio tima koji je bio 4. da dodje na 2. mesto i na -3 u odnosu na nas,, mada sam siguran kada bude odigrao utakmice sa svim ostalim timova nece biti ni u prvih 8
Sto se tice eventa sada smo na 46 poena, jos 134 gola i danas smo popravili statistiku vezanu za prosecan broj golova po utakmici
Sutra nas ocekuje prvo utakmica u Kupu, gde smo jaci nekih 20tak % pa posle toga ligaska gde smo jaci 45-50% pa ocekujem fini broj golova.
Takodje polako gledam tim za sledecu sezonu i mogu reci da sam zaovoljan
Ne treba da kupujem igrace tako da nema trosenja parica i tokena, evntualno ako bude trebalo da se popunjava lista rezervnih igraca zbog onih koje cemo prodati
Trenutni plan nam je da iskoristimo 4 igraca od 21 godine ove sezone kako bi dosli na 120+% kvaliteta i da sledece sezone kada se redukuje brzina napredovanja budu na pocetku sezone sa 6 zvezdica, mislim da nece trebati mnogo zelenih posto su i ovu sezonu krenuli sa 100 i prosecno dnevno dobiju 1%.
Ostatak tima na pocetku sledece sezone dovuci do 100% i to bi zavrsilo sve pripreme za slecu sezonu.
Racunam da cu poslednjeg dana sezone imati oko 600+ zelenih tako da nece biti problem.