FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Mogli su 300 da stave 🤣🤣🤣🤣
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
180 golova posle zreba za sva tri takmicenja, deluju kao nemoguca misija iz trenutne perspektive. To je 3.6+ u proseku po mecu i to pod uslovom da odigram svih 50 meceva, sto je opet nerealno. Nadam se da ce mnogi od vas uspeti u toj nameri. A i nagrada im nije neka za takav poduhvat.
Opet sasvim solidna liga sa 4 do 5 protivnika sa kojima cu se boriti za trofej. Mada su svi sa preko 80% kvaliteta u konkurenciji jer imaju dosta novca koji nisu potrosili na pojacanja.
Pa da krenemo:
Vec u prvom kolu repriza finala Lige Sampiona iz prethodne, stim da moral ekipe je ocajan pred ovu utakmicu, a ja nemam nameru da bacam kofere(koje ni nemam). Ne shvatam kako je moral ekipi toliko slab, cak nisam ni forsirao treninge, svega sam na 32% bonusa.
Moral rezervama je jos ocajniji.
Los start u LS. Nereseno protiv 10% slabijeg rivala, bolje nije moglo obzirom na moral ekipe i da nisam pratio mec. Mada,lik je od 13. minuta sa igracem manje, nemam pojma kako Nordeus dolazi do ovakvih rezultata.
Neki od ostalih konkurenata u Ligi. Bice mnogo zanimljivih rezultata i ove sezone:
Diren FC. Tim koji mi je uzeo skalp i zbog kojeg sam u 25. kolu izgubio titulu prosle sezone.
FAB FC. Mada i Brazil nije los, ali izgleda da od sredine prosle sezone nije aktivan. Ako se bude aktivirao, bice konkurentan sigurno, pratim ga od prve sezone.
i jos neki...
Sve u svemu, tesko da ce bilo ko iz moje Lige uspeti da postigne 180 golova u svim takmicenjima.
Za ovaj ibent 180 golova neverujem da cu i 100 postici jednoctavno dosta jaka liga cak i peomocija je u pitanju.
Kup: u provom kolu 11-0 ali zato u drugom klub koji je pribliznog kvaliteta i igracu i u ligi sa njim.
Super Liga: proslu sez sam zavrsio na 6.mestu ako ne bude trola peolazim kao drugi,a posle sta mi bog da.
Tim skockan za nekih 15 igraca potroseno oko 50T tako da nema vise kupovine do kraja sez.
Puno srece svima.