180 golova posle zreba za sva tri takmicenja, deluju kao nemoguca misija iz trenutne perspektive. To je 3.6+ u proseku po mecu i to pod uslovom da odigram svih 50 meceva, sto je opet nerealno. Nadam se da ce mnogi od vas uspeti u toj nameri. A i nagrada im nije neka za takav poduhvat.

Opet sasvim solidna liga sa 4 do 5 protivnika sa kojima cu se boriti za trofej. Mada su svi sa preko 80% kvaliteta u konkurenciji jer imaju dosta novca koji nisu potrosili na pojacanja.

Pa da krenemo:
Vec u prvom kolu repriza finala Lige Sampiona iz prethodne, stim da moral ekipe je ocajan pred ovu utakmicu, a ja nemam nameru da bacam kofere(koje ni nemam). Ne shvatam kako je moral ekipi toliko slab, cak nisam ni forsirao treninge, svega sam na 32% bonusa.

Moral rezervama je jos ocajniji.

Los start u LS. Nereseno protiv 10% slabijeg rivala, bolje nije moglo obzirom na moral ekipe i da nisam pratio mec. Mada,lik je od 13. minuta sa igracem manje, nemam pojma kako Nordeus dolazi do ovakvih rezultata.

Neki od ostalih konkurenata u Ligi. Bice mnogo zanimljivih rezultata i ove sezone:
Diren FC. Tim koji mi je uzeo skalp i zbog kojeg sam u 25. kolu izgubio titulu prosle sezone.

FAB FC. Mada i Brazil nije los, ali izgleda da od sredine prosle sezone nije aktivan. Ako se bude aktivirao, bice konkurentan sigurno, pratim ga od prve sezone.

i jos neki...

Sve u svemu, tesko da ce bilo ko iz moje Lige uspeti da postigne 180 golova u svim takmicenjima.