ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
potpuno sam ravnodusan kad su u pitanju mini igre. kako za UK turneju tako i sada za ovu najnoviju...
ako daju koji token ili kofer daju, ako ne boze moj...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ta turneja je i vredela nešto ovo je sviranje obično.
Jel ovo samo kod mene ovako zeza kad želim promijenit izvođača kornera. Kao da imam utakmicu, a nemam.
https://youtu.be/KEbWtxN3aXw
Nemogu nijednog igrača stavit da izvodi kornere. Prošle sezone je bagovalo na način da sam postavio Peters da izvodi kornere sa lijeve strane a Ossia sa desne a bilo sve obratno, tj Peters izvodio kornere sa desne strane a Ossia sa lijeve. To sam riješio tako da sam stavio da Ossia izvodi sa obje strane. Sad se ne usudim mjenjat.
Eh kako bi mi sad sjelo onih 500 tokena što mi uzeše.
Pošto Arslanagić ima 26 godina i nije se video u prve 3 utakmice, Estephan ne pokazuje znake liderstva, bljesne ponekad, pa ga nema, Kwedi nije tip da izvodi prekide, pošto je mutant, morao sam da dovedem novog AM igrača, faktor 16 na 4*, za jedno 110 zelenih sam mu nakucao slobodnjake i digao ga sa 78% na 100%... 11 tokena koštao...
Meni i dalje nije jasno gde su nasli 180 golova
I bas me zanima koji je mozak nasao tih 180 golova, pa to nece moci imati ni osvajac 3x
Ja sam prosle sezone u 50 utakmica dao 205 golova, a liga mi je bila smesna, 137 golova, a oni za ovaj event jos skidaju 2 utakmice tj. 1. i 2. dan
Genijalno, vidi se da misle na igrace , takvi su i pokloni i eventi.
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)