Ma jok, ima jak tim oduvek, ali ove sezone sam je prestigao. Moji su generalno malo bolji ili egal sa njenim, a dosta su bolji moji u psihofizickim atributima. Njen MC je jedini koji je izrazito bolji od mog klinca na toj poziciji, na drugim pozicijama sam ili bolji ili je priblizna sa mojima. Ima vise specijalaca, mada nisam ni ja bez njih. 4-5 u timu.
Dosta pratilaca ima, tu mozda napravi neku razliku u bonusu za posed.
Da, igra na kontre, nzm za ostale, ali se ja nikada ne otvorim protiv nje. Igram zatvoreno, na kontre, nizak presing, tvrdo klizanje i coveka ako nam se poklapaju formacije. I uvek prva da gol kad igramo.
Posle predjem na normal i visok presing, zonu, bez kontri i to nekad da rezultat pa izvucemo nereseno. U zadnjoj tekmi sam se dosta otvorio u drugom poluvremenu, pa sam razbijen, to stoji.
Imam golmana f19 110% i 19g sa specijalnoscu za 1-1 koji igra mnogo promenljivo. Kada on nije na nivou, obavezno protivnicki golman izdominira iako je dosta slabiji u golmanskim atributima. Zao mi da ga menjam jer sam ulozio nesto zelenih u njega, kupljen je prosle sezone na 60% i sa specijalnoscu. A ima jos dve pune sezone na maksimum treningu.