Page 37 of 53 FirstFirst ... 27353637383947 ... LastLast
Results 361 to 370 of 530
Like Tree1424Likes

Thread: Sezona 100 - 10. Decembar - Kako vam ide?

VIP
    Drugi i treći su kiksnuli jutros, pa sam očekivao kiks protiv zadnjeg na tabeli... Btw, jači je bio 7%... Međutim...

Sezona 100 - 10. Decembar - Kako vam ide?-1axxxx.jpg

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by Kole22 View Post
    Jos nismo odigrali danasnju utakmicu, ali jednostavno moram da skinem kapu za formu, igru i rezultate ovoj curi. Mozda je i bolje sto joj se nismo nasli na putu ka trofeju u Kupu.

Razbila je naseg dzelata iz 1/4. On je prvi favorit bio pre pocetka, oko 10% jaci u odnosu na nju. Ona je trenutno na 100% kvaliteta, krenuli smo sezonu sa istim kvalitetom, ali ja imam dosta mladji tim sa boljim F pa sam je presisao za 9%. U seriji je pobeda u poslednjih 3 dana protiv 3 ekipe koje su jace oko 10%. I sve nas je razbila. Mene 3-0, Diren FC 4-1, i sad Gelora Dewata 4-1.

I lagano dobila treceg u Ligi. Istog su kvaliteta.

Samo je pitanje koliko dugo ce uspeti da zadrzi takvu nerealnu formu. Ako ne kiksne do kraja, vrlo verovatno ce osvojiti titulu jer ja racunam da cu imati bar dva kiksa do kraja. Nije realno da sve pobedim, imam mnogo derbija do kraja, Liga je jaka i aktivna.
    U formi je, to je činjenica. A moje mišljenje je da ona vas sve čeka na kontre. Ima li mutante u ekipi?

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
    Rašo 76 likes this.

Addicted Madridista's Avatar
    Dominirali smo u utakmici ali statistika kaze drugacije.. Protivnik je dao 2 gola iz kontre i 1 sa 30 metara..
    Bice borbe za prvo mesto, ocekuje nas mec 1. januara protiv glavnog konkurenta za titulu, mada sve ekipe iz top6 su aktivne i slicnog kvaliteta kao mi
    Neke od bitnijih tekmi:
    29.12 protiv treceg
    1.1 protiv prvog
    2.1 protiv petog
    5.1 protiv sestog
    Ove ostale su protiv slabih ekipa i tu moramo osvojiti maksimalan broj bodova

Sezona 100 - 10. Decembar - Kako vam ide?-screenshot_3.jpgSezona 100 - 10. Decembar - Kako vam ide?-screenshot_4.jpg
    Rašo 76, Steppenwolf and lespa like this.

Addicted Madridista's Avatar
    Kakvi lopovi!!!!
    Igracu je moral vrlo dobar i traze 2 kofercica za savrsen

Sezona 100 - 10. Decembar - Kako vam ide?-screenshot_5.jpgSezona 100 - 10. Decembar - Kako vam ide?-screenshot_6.jpg
    Rašo 76 and lespa like this.

Posle sr... u Kupu jutros, lagano u prvenstvu.
    Približavam se dresu. Nadam se da ću bar sa Zvezdom komplet opremu uzeti. Ovih 30T mi nisu toliko važni. Ako dođu, dođu.

Madridista and Rašo 76 like this.

Ovde sam razbio drugoplasiranog za +10. Ekipu održavam na 115%. Samo bonus i utakmice. Nemam volju da sledeće sezone opet protiv 140+ ekipa igram.
    Ovde ako dođem do 120 golova, biće dobro.

Madridista, lespa and Rašo 76 like this.

Pro Kole22's Avatar
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    U formi je, to je činjenica. A moje mišljenje je da ona vas sve čeka na kontre. Ima li mutante u ekipi?

Ma jok, ima jak tim oduvek, ali ove sezone sam je prestigao. Moji su generalno malo bolji ili egal sa njenim, a dosta su bolji moji u psihofizickim atributima. Njen MC je jedini koji je izrazito bolji od mog klinca na toj poziciji, na drugim pozicijama sam ili bolji ili je priblizna sa mojima. Ima vise specijalaca, mada nisam ni ja bez njih. 4-5 u timu.

Dosta pratilaca ima, tu mozda napravi neku razliku u bonusu za posed.

Da, igra na kontre, nzm za ostale, ali se ja nikada ne otvorim protiv nje. Igram zatvoreno, na kontre, nizak presing, tvrdo klizanje i coveka ako nam se poklapaju formacije. I uvek prva da gol kad igramo. Posle predjem na normal i visok presing, zonu, bez kontri i to nekad da rezultat pa izvucemo nereseno. U zadnjoj tekmi sam se dosta otvorio u drugom poluvremenu, pa sam razbijen, to stoji.

Imam golmana f19 110% i 19g sa specijalnoscu za 1-1 koji igra mnogo promenljivo. Kada on nije na nivou, obavezno protivnicki golman izdominira iako je dosta slabiji u golmanskim atributima. Zao mi da ga menjam jer sam ulozio nesto zelenih u njega, kupljen je prosle sezone na 60% i sa specijalnoscu. A ima jos dve pune sezone na maksimum treningu.
    lespa, Madridista and Rašo 76 like this.

Champion lespa's Avatar
    odlicni rezultati danas pogotovo u polufinalu Kupa. danas u prvenstvu Holth daje cak tri gola i prelazi granicu od 700 golova za klub.
    ovo mu je oprostajna sezona i s obzirom na kvalitet ucinak je sasvim dobar.

Sezona 100 - 10. Decembar - Kako vam ide?-capture117.jpg

Sezona 100 - 10. Decembar - Kako vam ide?-capture118.jpg

Sezona 100 - 10. Decembar - Kako vam ide?-capture119.jpg

Sezona 100 - 10. Decembar - Kako vam ide?-capture120.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Pro Rašo 76's Avatar
    Quote Originally Posted by Kole22 View Post
    Ma jok, ima jak tim oduvek, ali ove sezone sam je prestigao. Moji su generalno malo bolji ili egal sa njenim, a dosta su bolji moji u psihofizickim atributima. Njen MC je jedini koji je izrazito bolji od mog klinca na toj poziciji, na drugim pozicijama sam ili bolji ili je priblizna sa mojima. Ima vise specijalaca, mada nisam ni ja bez njih. 4-5 u timu.

Dosta pratilaca ima, tu mozda napravi neku razliku u bonusu za posed.

Da, igra na kontre, nzm za ostale, ali se ja nikada ne otvorim protiv nje. Igram zatvoreno, na kontre, nizak presing, tvrdo klizanje i coveka ako nam se poklapaju formacije. I uvek prva da gol kad igramo. Posle predjem na normal i visok presing, zonu, bez kontri i to nekad da rezultat pa izvucemo nereseno. U zadnjoj tekmi sam se dosta otvorio u drugom poluvremenu, pa sam razbijen, to stoji.

Imam golmana f19 110% i 19g sa specijalnoscu za 1-1 koji igra mnogo promenljivo. Kada on nije na nivou, obavezno protivnicki golman izdominira iako je dosta slabiji u golmanskim atributima. Zao mi da ga menjam jer sam ulozio nesto zelenih u njega, kupljen je prosle sezone na 60% i sa specijalnoscu. A ima jos dve pune sezone na maksimum treningu.
    Koji level je u pitanju, ja sam 28 ? Ja sam imao prije dvije sezone u prijateljima tim sa istim nazivom i uvijek je bio jak, mislim da je kupovala igrace.
    Last edited by Rašo 76; 12-28-2017 at 05:43 AM.
    Madridista likes this.

@rašo 5 je nivo

Rašo 76, Madridista and Kole22 like this.

Page 37 of 53 FirstFirst ... 27353637383947 ... LastLast