Ove sezone uloženo malo vremena u sve timove.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Ove sezone uloženo malo vremena u sve timove.
Osma titula u nizu uzeta. Lakše od očekivanog.
Računica prosta, što se više budži tim, to su teži protivnici u Kupu i LŠ.
Ovu sezonu sa 11 igrača odigrao. Tako će biti i sledeće.
I Delije osma za redom. AML Françoise sa svojih 25 godina se povampirio ove sezone.
Ako ne izgubim večeras u poslednjoj tekmi protiv drugoplasiranog, prvenstvo će biti završeno bez poraza.
........
Last edited by Crvena Zvezda; 01-06-2018 at 03:40 PM. Reason: Not aloud promotion online betting sites
Sezona zavrsena sa 17. pobedom u nizu koji su dosli posle 3 poraza u Kupu, Ligi i LS. Liga je iz sezone u sezonu sve jaca. Ove sezone je bilo 7 aktivnih menadzera uz jos 3 koja su povremeno bila aktivna. 8 timova je sezonu zavrsilo sa preko 100% kvaliteta, sto je prvi put od kada igram. Doduse i ja sam prvi put zavrsio sezonu sa preko 110%, na kraju zavrsavamo sa 118% kvaliteta. Diren FC zavrsava na oko 115%, Last Savior na 112%, i YNWA FC na malo manje od 110%. 70 osvojenih poena u Ligi na kraju, pa iskreno nisam racunao na tako dobru i konstantnu sezonu. Jedini nereseni rezultat je bio protiv YNWA u prvom kolu, uz poraz protiv Madridiste od 1-0 u prvom delu sezone, i poraz od YNWA u 14. kolu. Sve ostale smo dobili po dva puta. Sledece sezone ocekujem jos zescu konkurenciju na sva tri fronta, a pogotovo u Ligi.
Na kraju, dva osvojena trofeja (LS, Liga) uz 153 data gola i 27 primljenih na 47 utakmica. Nazalost nismo uzeli grb na gol festu, falilo nam 5 golova. Srecno svima u narednoj sezoni.
Last edited by Kole22; 01-06-2018 at 04:00 PM.
26. kolo u prvenstvu i jos jednom algoritam pravi sranja jer mi MC igrac u prvih 15. minuta dobija dva zuta kartona. Vadim DR-a i prelazim na tri u zadnoj liniji a ulazi MC igrac. ali igrac manje se nije osetio jer sam igrao protiv poslednjeg na tabeli i lagana pobeda. Holth u oprostajnoj tekmi daje dva komada. steta sto ide u penziju jer iako bi sutra bio samo na 46% ima dobre skilove u napadu ali sta je tu je. postigao je 716 golova na 625 nastupa, 350 asistencija i 229 puta je bio MoM. ne verujem da ce ga iko dostici.
ove sezone sam potrosio sve zelene kada sam video da imam sansu za triplu tako da sa istom ekipom ( danas 136% sutra 116%) nastavljam i u sledecoj sezoni. bas me zanima kako cu proci u sledecoj sezoni po pitanju zreba kako u Ligi tako i u Kupu i Ligi prvaka. nikad mi nece biti jasno koji je kriterijum kada je zreb za Kup u pitanju. nekad u pre dve tri runde Kupa dobijam slabe protivnike a nekad vec u prvoj rundi dobijam aktivnog egal protivnika.
Last edited by lespa; 01-06-2018 at 07:37 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522