Meni to se nije pojavilo da igram, dok drugu jeste. Istu ligu igramo. Ima li neki poseban razlog za to?
Meni to se nije pojavilo da igram, dok drugu jeste. Istu ligu igramo. Ima li neki poseban razlog za to?
ma naravno da ne igraju kako treba. ali stvarno više nisam mogao da gledam one gluposti u animaciji. žalim samo što ranije nisam isključio recimo mesec dana nakon što su uveli.
Ali, taj problem sa kretanjem igrača u polju je nastao sa ažuriranjem u novembru i evo dva meseca kasnije nije rešen. neverovatno, da li nisu sposobni da reše ili se prave ludi?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
E sada sam na slatkim mukama i ne znam šta da radim.
Imam 3 AML. Jedan kupljen za rezerve, drugi za bonuse i dalju prodaju. Ispostave se da su obojica F19. Glavni AML ima već 26 godina i individualni rad ne dolazi više u obzir, a konstantno igra dobro. Međutim, osobine mu nisu loše, a i ja neću da budžim tim na 7*. Čak šta više, pokušavam da oborim * u ovoj i sledećoj sezoni. Trening samo važnih osobina, ostale na 40-50% maksimalno. Da li trenirati jednog od ova dva nova i zameniti sledeće sezone standardnog ili pustiti matorog da i dalje igra?
Pada mu brzina i kondicija, što je za krila vrlo važno, ali šut i završnica šibanje po ušima.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Pusite mi kurac idioti nordeusovski.. Tekma u nasim rukama protivnik preokrene za 15 min
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
Kako da dodjem do besplatnih tokena?ako neko zna nek pomogne hvala unapred.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
[QUOTE=Crvena Zvezda;499301]E sada sam na slatkim mukama i ne znam šta da radim.
Imam 3 AML. Jedan kupljen za rezerve, drugi za bonuse i dalju prodaju. Ispostave se da su obojica F19. Glavni AML ima već 26 godina i individualni rad ne dolazi više u obzir, a konstantno igra dobro. Međutim, osobine mu nisu loše, a i ja neću da budžim tim na 7*. Čak šta više, pokušavam da oborim * u ovoj i sledećoj sezoni. Trening samo važnih osobina, ostale na 40-50% maksimalno. Da li trenirati jednog od ova dva nova i zameniti sledeće sezone standardnog ili pustiti matorog da i dalje igra?
Pada mu brzina i kondicija, što je za krila vrlo važno, ali šut i završnica šibanje po ušima.
drži matorog i dalje, čak i kad bude pao na 80%. jer šteta bi bila da ne igra, baš ima dobar raspored skil poena.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522