Meni to se nije pojavilo da igram, dok drugu jeste. Istu ligu igramo. Ima li neki poseban razlog za to?
E sada sam na slatkim mukama i ne znam šta da radim.
Imam 3 AML. Jedan kupljen za rezerve, drugi za bonuse i dalju prodaju. Ispostave se da su obojica F19. Glavni AML ima već 26 godina i individualni rad ne dolazi više u obzir, a konstantno igra dobro. Međutim, osobine mu nisu loše, a i ja neću da budžim tim na 7*. Čak šta više, pokušavam da oborim * u ovoj i sledećoj sezoni. Trening samo važnih osobina, ostale na 40-50% maksimalno. Da li trenirati jednog od ova dva nova i zameniti sledeće sezone standardnog ili pustiti matorog da i dalje igra?![]()
Pada mu brzina i kondicija, što je za krila vrlo važno, ali šut i završnica šibanje po ušima.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
[QUOTE=Crvena Zvezda;499301]E sada sam na slatkim mukama i ne znam šta da radim.
Imam 3 AML. Jedan kupljen za rezerve, drugi za bonuse i dalju prodaju. Ispostave se da su obojica F19. Glavni AML ima već 26 godina i individualni rad ne dolazi više u obzir, a konstantno igra dobro. Međutim, osobine mu nisu loše, a i ja neću da budžim tim na 7*. Čak šta više, pokušavam da oborim * u ovoj i sledećoj sezoni. Trening samo važnih osobina, ostale na 40-50% maksimalno. Da li trenirati jednog od ova dva nova i zameniti sledeće sezone standardnog ili pustiti matorog da i dalje igra?![]()
Pada mu brzina i kondicija, što je za krila vrlo važno, ali šut i završnica šibanje po ušima.
drži matorog i dalje, čak i kad bude pao na 80%. jer šteta bi bila da ne igra, baš ima dobar raspored skil poena.![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Pusite mi kurac idioti nordeusovski.. Tekma u nasim rukama protivnik preokrene za 15 min
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
Kako da dodjem do besplatnih tokena?ako neko zna nek pomogne hvala unapred.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Svaki dan se loguj na igru. To ti je 35 komada mesečno.
Uđi u neki savez, u zavisnosti od divizije, možeš dobiti do 100 komada isto mesečno.
Uloži po 1 token u igrače sa 3-4* i treniraj ih do prelaska na novu * i čekaj ponude drugih menadžera. U zavisnosti na kom si serveru, i tu možeš da uzmeš do 30-ak komada. Doduše, ovo funkcioniše najbolje u prvih 5-6 dana svake sezone.
A za druge opcije, mogu ti samo reći, nema džabe ni kod babe.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk