E ljudi moji, koliko bismo mi puta bili banovani da smo na nekom drugom jezičkom području. 🤣🤣🤣
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Dva minimalca za ucvrscivanje na prvoj poziciji protiv treceplasiranog i pobeda u LS za osiguran prolaz u narednu rundu. Nisam ocekivao uopste prolaz na pocetku sezone s obzirom da su dva rivala izrazito jaca i jedan je egal. Fenomenalni rezultati do sada. Stvarno se nisam nadao ovakvim rezultatima. Sutra opet Kup protiv 10-ak% jaceg.
![]()
Još jedan derbi u 3 dana. Poslednji u nizu.
Pojačanje stiglo preko pregovora za 3 tokena menadžeru i 15, mamu im lopovsku, banci. Deda mu, kaže, bio član tzv Mađarske lake konjice iz '70-ih godina. Faktor 19. Yes.
Zbog njega je nekadašnji akademac Vidanović, posle 300+ utakmica i X trofeja, dobio čiste papire u izboru nove sredine.
@Crvena zvezda
Druze, imas li neki tim pre 15-og nivoa?
Ako imas, odmah da ti postavim ostala pitanja:
Imas li nekog f19 - f20 u tom timu? Ako imas, da li bi bio ljubazan da mi posaljes njihove godine, trenutni kvalitet i trenutnu trzisnu cenu?
Hteo bih da testiram nesto.
Ovo se već graniči sa bezobrazlukom. Realnost je ovde strana reč. Menadžer nije bio prisutan, ali znam da je aktivan.
Prva dva gola iz slobodnjaka. Treći sa 25 metara. Menjam igrača u 77' i opet ne izvršava izmenu. Drugi put danas. A neke boli patka.