Pa ti ništa nisi zapamtio od pre. 🤣🤣🤣
Nikako tako. To je velika potrošnja kondicije (35%). I bacaš još 3 kofera.
4 puta ovako bez onog 2× i imaš 40%. Kondicija -28%. Sa 2× su dovoljna 3 treninga (-22% kondicija). I još uzmeš rezerve za trening.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Nisam ja ovo pitao, bonuse ja ispunim sa rezervama.
Ja sam pitao ono sto mi je cz odgovorio. Interesovalo me je da li postoje neke kombinacije treninga koje daju najbolji napredak igracu...izdijeljeno po pozicijama(bekovi, stoperi, dm, cmf..itd)
Inace da spomenem nesto.
Kad pratim mec protiv bot tima dobijem 3-2; 4-1...kad ne uspijem pogledati...dobijem 6 0; 7 0.
A što se tiče ocena, ako igrača svaki dan jako treniraš, onda se dešava baš taj slučaj sa ocenama t.j. igrom. Zato jednom odvališ 100 kofera ili koliko hoćeš u igrača i više ga ne pipaš. Samo maziš i moliš Boga da te ne troluje.
Ostadoše i Gani i Delije bez grba iz čelendža. Sa oba tima pokušao 2 puta i ne dâ Nordeus. Delije poraz u finalu pa poraz od limenki. Gani otišli na Oktobar fest u Minken i zaboravili na tekmu.
Kako me Nordeus gura sada. Zato će u savezu i finalima da me osakati.
Poslednja 3 kola prvenstva 9 bodova protiv direktnih/teških konkurenata. Danas pobeda protiv vrlo čudne ekipe. Dobijali su mnogo jače i gubili od slabijih.
Hassell u poslednje 3 utakmice 5 golova iz slobodnjaka. Trenutno sam na +5, ali očekujem pobedu favorita u poslednjoj utakmici dana i +4 pred sledeće kolo.
Evo i mog polu-mutanta, gore pomenuti AMR Hassell. Jeste već matoriji, ali je tako od početka treniran.
Uz to još jedna stvar koja se već, pa mislim godinu dana, provlači. Koji će nam q.. ST. Ja ne znam ni za jednu formaciju gde je ST najbolji strelac !?
Nekadašnji akademac, mislim 12 tokena tada plaćen, igrač sa trenutno najviše utakmica u klubu, jedno vremei najbolji strelac MR/AMR Jović ide na aukciju.