Omladinac Partizana, levi bek Daouda iz Nigera, ode za 5 tokena...
Omladinac Partizana, levi bek Daouda iz Nigera, ode za 5 tokena...
Ispali smo iz kupa u prvoj rundi od egal protivnika.. Mozda sam mogao da preokrenem stvari u revansu ali iskreno mrzelo me da ustajem rano.. LS i kup su dosta jači nego prošle sezone, a za ligu cemo videti.. Ako i liga bude preteška mozda cemo pauzirati jednu sezonu..
Klasičan trol... Juče 5-1, danas 1-1 sa igračem više od 5. minuta... Juče prosečna ocena 7.71, danas 6.90... Već u tom 5. minutu sam znao da će biti trol, kada je odbranjen slobodnjak, a i po komentarima asistenta tokom utakmice... Pošto mu je DL dobio crveni, prevukao sam ST na njegovog levog štopera i napao 2 na 1 na toj strani, ali glupi Nordeusov algoritam to ne vidi kao prednost... Čak i da mu drugi štoper priskoči u pomoć na toj strani, moj najbolji igrač Pereda ostaje 1 na 1 na suprotnoj... Glupa igra... Sve ono što u fudbalu prolazi, ovde nema veze s mozgom...
![]()
Jel mogu potpisati obe legende naredne sezone, ja mislim da mogu samo jednu. Nisam siguran pa pitam.
![]()
Prosle sezone finale kupa a ove ispadanje nakon penala od Kaskade.
Prosle sezone drugi u ligi iza nepobjedivog Sreje Sreje.
Ove sezone ocekivanja nemam bas nikakva.
Prvi igrac kupljen ali mi nije jasno kako igrac sa 18 god moze imati vec toliko odigranih utakmica. Jel to nesto novo pa ima igraca sa 17 god na TL.?
Poslano sa mog LG-M250 koristeći Tapatalk