Protivnik treći na tabeli, na 130% je, jači 27%... I još mi na DL igra AML ML Angleborn... Njegovog MC od 8* čuva moj MC od 4*... Lik povede već u 4. minutu... Promena u "svi u napad" i "teško uklizavanje" i preokret na 2-1, u 25. i 36. minutu... U nastavku, već u 46. protivnik daje gol iz slobodnjaka za 2-2, a od 65. minuta vodi 3-2... A onda umesto DC ubacujem još jednog ST...
Upravu si ti, neki će u penziju naredne sezone neki za 2 sezone bez obzira što sam im produžio svima ugovore na 3 sezone. Džaba se trošio, samo ne kontam što su ostavili opciju produži ugovor (da nas jebu u zdrav mozak), na staroj verziji nisi mogao vječno produžavati ugovore a sad izgleda namjerno prave grešku (da nas jebu u zdrav mozak). A evo zašto mi je krivo, cilj mi je bio da imam klub sa najvećim budžetom. Zasad vidim da postoje 2 tima sa većim budžetom, vjerovatno ih nema više.
Tim se znaci sluzite hahah Trebam napravit nalog na fb za to.
Recite mi ovo..
Kakva je strategija na prelasku u sledeci nivo?
Skupljam kofercice i pazim kako trosim. U timu imam samo jedno krilo vrijedno treniranja. F22 je. Ostali mlafi igraci su f27 i jace.
Titulu sam uzeo, za plasman u 2zlatnu fali 20bodova... Rijeseno je sve. Da li prodati te igrace koji nisu vrijedni individualnog treninga..ili ih ostaviti i narednu sez?
Prodaj ako misliš uzet bolje, svi će past po kvalitetu za 20%, ako imaš igrače od 18 do 20 godina njih ostavi jer naredne sezone će solidno napredovati jer će biti od 19 do 21 što ti je isto a pošto gube 20% brže će napredovati baš zato što gube jednu zvjezdicu (20%). Vidi da prodaš zadnji dan ove sezone i da se tako oslabiš, prevariš sistem sa slabijim timom i izvučeš slabije protivnike naredne sezone.
Trenutno stanje na tabeli.. Sutra me ocekuje jako tezak mec a s obzirom da necu moci pratiti sumnjam da cu uspeti da ostvarim dobar rezultat.. Nakon toga u sledeca 2 kola egal protivnici koji su jaci a u zadnjem slabiji tim.. Liga je kao sto sam I ranije objavio jako teska I ubedljivo sam najslabiji u top8..
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
@Petar Radulović
Na tvom mjestu ja bih rasprodao sve bolje igrače zadnji dan ove sezone, skupio 14 igrača jako lošeg kvaliteta (znam da ti baš i nemožeš ispod 40% jer nisi ostavljao akademce u rezervi iz svake sezone jer tek si počeo). Ja sam na lažnjaku imao tim na 1% (ostavljao akademce iz sezona) i naredne sezone izdominirao 145:0 sa 14 novih igrača (potrošio nekih 100 tokena).
Poslednji dan sez je dan poslednjeg meca koji se igra u ligi?
Problem je sto nemam kofercica dovoljno da bih istrenirao te nove koje dovedem. Trenutno sam na oko 350zelenih.
A da uzimam stare jaceg kvaliteta to se ne isplati. Ne znam kako je na vasim nivoima, ali kod mene igrac 85% kvaliteta..18g..(f22) kosta 1..2 tokena. A neki od 27g i kvaliteta oko 100% kosta 10+ tokena.
Sa drugog profila zeleni ne mogu da se salju? Samo deresovi..grbovi?
Last edited by Petar Radulovic; 01-30-2018 at 09:04 PM.
Imaš fino kofera, ali sad sam se sjetio šta je problem. Kod tebe će novac da bude problem. Izgradi stadion što prije i uskladi cijene karata. Ako potrošiš svu lovu sledeće sezone i odeš u minus možeš da otključaš dostignuće RECESIJA. To ti je jedino moguće na početku karijere, meni je sad kasno jer sam u debelom plusu sa lovom. Da nadoknadiš minus klub će ti prodati najskupljeg igrača u roku 7 dana i tako to otključaš. Računaj da što jači tim imaš i protivnici su jači, tako to ide na ovoj igri (do 30% razlike).
Da, posljednji dan sezone je zadnji meč u ligi. Igrače kad staviš na aukciju, rasprodaju se za 3-6 sati. Nova sezona krene ujutru u 3:30.