Kada se povrede, onda im je ovaj krst u kvadratiću crven. Ovi su iscrpljeni, zato su "nandžarasti".
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Kada se povrede, onda im je ovaj krst u kvadratiću crven. Ovi su iscrpljeni, zato su "nandžarasti".
E sada ima jedna caka što se tiče prijateljskih. Tu nemaš uticaj koje skill poene dobijaš. Vidiš na slici gore DC dobija +1% dribling, a to mu je potpuno nepotrebno.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Koga li ce ovaj kukavac da napada xD
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
I to se desilo, u devetom medjusobnom susretu, najzad pobeda za izlazak na celo tabele!
Prvi put da imam vecu podrsku, prvi put da kontrolisem posed, prvi put da dajem prvi gol. Prvi put da Marej odbrani 100% suteva u okvir. Prvi put da imam adekvatnu formaciju za 3S-1-2U-3S-1. Prvi put da njeni AMC-L-R budu inferiorni. Majke joj ga, nabila mi kompleks.
U zadnjem kolu ne smem da izgubim od Mitford Roversa kod kuce i titula bi trebala da bude overena. U prvom delu me dobio 2-1.
Hvala svima koji su bili u prilici da pruze podrsku.![]()
Last edited by Kole22; 02-01-2018 at 09:16 AM.
Za malo da ga kupim