Originally Posted by Rašo 76 Polufinale kup-a, Teleoptik bez vecih problema na svom terenu 4:1 i u revansu lagano odraditi posao. Ponovo Milenkovic sa 3 komada najbolji Attachment 94148 Attachment 94149 Zanimljivo da istog protivnika imam sutra u cetvrtfinalu lige sampiona Attachment 94150Attachment 94150 Ne vide ti se slike...
Originally Posted by Steppenwolf Ne vide ti se slike... Ja ih vidim sada. Ja i tvoje pola dana ne vidim, a onda odjednom sve ok. Znaš da sam te i pre 10 sezona pitao, kako ih postavljaš... Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Originally Posted by Crvena Zvezda Ja ih vidim sada. Ja i tvoje pola dana ne vidim, a onda odjednom sve ok. Znaš da sam te i pre 10 sezona pitao, kako ih postavljaš... Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk Direktan upload na forum...
Originally Posted by Steppenwolf Direktan upload na forum... Ja koristim Tapatalk i on hoće da zeza Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Originally Posted by Steppenwolf Ne vide ti se slike... Bilo je sve ok kada sam postavio
Originally Posted by Rašo 76 Bilo je sve ok kada sam postavio Vjerovatno je do browsera, probaj drugi.
>>Galerija tima: MNK Kaskada<<Top Eleven - Bosnian Federation O.M.A. GovernmentBosnian Football Federation O.M.A.>>TOP ELEVEN BOSNA I HERCEGOVINA FACEBOOK GROUP<<
Forum Rules