Može neko od moderatora da mi ovo provjeri i potvrdi. Imam hrpu staraca u timu pa želio bih ih prodati ove sezone ako neću moći sledeće (ugovori su im na 3 sezone produženi).
![]()
Može neko od moderatora da mi ovo provjeri i potvrdi. Imam hrpu staraca u timu pa želio bih ih prodati ove sezone ako neću moći sledeće (ugovori su im na 3 sezone produženi).
![]()
Svi kojima piše da idu u penziju na kraju tekuće sezone, idu u penziju. Ne jbu oni ništa potpisano.
Ako ti neki igrač sledeće sezone ide u penziju, ne znam tačno, ali mislim da do 13. kola iste, možeš da ga baciš na aukciju. Posle samo raskid ugovora t.j. prodaja agentu
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Last edited by MNK Kaskada; 01-30-2018 at 02:39 PM.
Upravu si ti, neki će u penziju naredne sezone neki za 2 sezone bez obzira što sam im produžio svima ugovore na 3 sezone. Džaba se trošio, samo ne kontam što su ostavili opciju produži ugovor (da nas jebu u zdrav mozak), na staroj verziji nisi mogao vječno produžavati ugovore a sad izgleda namjerno prave grešku (da nas jebu u zdrav mozak). A evo zašto mi je krivo, cilj mi je bio da imam klub sa najvećim budžetom. Zasad vidim da postoje 2 tima sa većim budžetom, vjerovatno ih nema više.
![]()