Ne diram ništa dok ne krene liga![]()
Ne diram ništa dok ne krene liga![]()
Nova sezona kreće sa istim igračima u oba kluba. Prošle sezone su oba tima osvežena sa po 1-2 igrača, tako da već 3-4 sezonu kostur ostao. Osobine svima dobre pa da vidimo kako će da igraju.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Tim je isti kao i prosle sezone, trenutno na 97%, vidjecu kada pocne liga sta cu da dobijem, mada bi trebao jedan DC i jedan MC u prvu postavu, ostalo je ok
![]()
Kup takmicenje pocinje lagano ali u sesnaestini finala dolazi tim jaci 8% trenutno i svi su level iznad
Liga sampiona u grupi samo jedan rame uz rame, ostala dva su slabiji . Takodje svi level jaci
![]()
Cilj je možda liga (nezna se još), kup vrlo vjerovatno (malo se pojačat moram), Liga šampiona nije cilj jer sam ubačen sa levelom 70 pa možda se po prvi puta oprobam u Super ligi.
Prodana su 4 igrača i imam još par na pregovore za prodat (5 tokena po igraču). Kupio 2 igrača, za druga koji je ispao iz platine nisam se štedio (trebat će on meni još par igrača po nižoj tarifi da nabaci).
Resursa imam, ali nemam želju sad nešto pretjerano da se razbacujem, istrenirat do 110-115% po potrebi i dosta.
To je to zasad.![]()
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
Ljudi predlog za novi savez? Ako neko ima još jedno mesto, ozbiljan sam (u svom bivšem izgleda jedini koji ga je održavao).
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
@PFC
Kvalitet? Prosek godina?
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Prosečni kvalitet 82%, ali on vremenom raste do 110%. Prosek godina 23.8, sledeće sezone podmladjujem tim tako da će sve ovo za mesec dana biti na min. plus 20%. Inače ne baziram se toliko na Ligu šampiona i previše na prvenstvo, ako pronadjem dobar savez to će mi biti osnova. E sad prihvatiću sve do 3. zlatne.
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока