ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
revans osmine finala Lige prvaka, bez golova i ispadanje vec u osmini finala.
ne mogu da verujem da za 180. minuta nisam mogao da uvalim gol slabijoj ekipi. pretpostavljam da za to mogu da se zahvalim azuriranju.
ni prelazak na krila ni izbacivanje DMC-a i ubacivanje AMC-a kao poslednji pokusaj nije nista promenilo na terenu. jos je moj golman imao 7 odbrana a protivnik cak 11 udaraca u okvir gola...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Zamislite da Partizan eleminse Barselonu u pravom fudbalu? Zvuci nestvaro? E pa zamalo da se desi u top elevenu... Prva tekma zavrsila 2-1, ekipa odlicno odigrala, protivnik 150% ima u timu igraca na 170%, ja 107%. Nordeus nas je pocastio na pocetku penalom I crvenim kartonom za protivnika.. Ne bi bila fora da lik ne da ni 1 gol, pa nam je dao neki random gol za 1-1.. Nakon toga bacam sve u napad I dajemo gol pred kraj za produzetke.. Produzeci nista posebno, cisto da ostane rezultat za penale. Ah ti penali, retko kad uspem da pobedim na penale.. Penali su bili jako neizvesni sa dosta preokreta I samo se cekalo da se neko sjebe.. I sta ces sjebao moj igrac penal za prolaz I protivnik pobedio 5:4.. ja nisam ni zadovoljan ni nezadovoljan, jbg ovako odigrati protiv 50% jačeg retko ko je umeo..
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
Apdejtovah ovo. Dade mi danas 52 zelena i 10plavih kofera. Uzimao sam zelene dok nije zatvorilo, posle presao na plave.
Vidio sam da ste pricali da daje po 10od svake vrste sa novim apdejtom. Je li ovo zabagovalo meni, ili su ispravili tu glupost?
Inace ja po danu u prosjeku gledanjem videa sakupim po 34-35 zelenih kofercica.
Pozdrav,mozda nije tema za ovo,ali mi treba pomoc,ako neko moze da mi odgovori. Trazio sam u pravilima i nisam nasao.
Zanima me kakva su pravila oko zutih kartona u Kup utakmici? Da li igrac dobija suspenziju ako dobije karton na dva uzastopna meca ili je drugaciji princip? I da li se crveni kartoni ukidaju za finale ili ostaje suspenzija?
Konkretno da objasnim sta me zanima ako me neko ne razume
Posto sam trenutno u polufinalu i imam neke igrace sto imaju po jedan zuti karton,zanima me ako dobiju u sledecoj utakmici(tj. drugoj polufinalnoj utakmici),da li automatski znaci suspenzija za finale?
Nema brisanja kartona ni u jednom takmičenju. Za kup nisam siguran da li posle 2 ili 3 ide suspenzija
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Hvala,ako neko drugi zna mozda,neka mi odgovori.