Page 26 of 39 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 251 to 260 of 386
Like Tree853Likes

Thread: Sezona 103 - 4. mart - Kako vam ide?

Newbie
    Pozdrav pratim forum ali nisam komentarisao, medjutim ovo sa apdejtom i video reklamama mi stvarno ide na k.... posle updejta nemam vise reklame za bustere, vratio juce na stariju verziju i radilo extra. Danas udjem izbacuje mi gresku i na starijoj verziji??? Updejtujem na najnoviju opet i nista nema ni jedan j..... video. Sta se ovo desava bre stvarno onaj osecaj kad kreatori igre polako unistavaju igru. Zbog budzenja mladjih igraca sam i krenuo da igram ovu igricu.
    lespa and Madridista like this.

PFC
    PFC is offline
    Apprentice PFC's Avatar
    Utakmica dobijena na kvalitet, bez preteranog forsiranja i četvrtfinale je tu.

Inače uništili su Top Eleven sa ovim update-om. Samo traže pare.

Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
    lespa, Rašo 76 and Madridista like this.

Pro Kole22's Avatar
    Ovo postaje neshvatljivo. Poraz u Ligi i to ubedljiv, podjednak mec, moj golman prima 3 komada i najgori pojedinac na mecu sa ocenom 5, asistent kaze rezultat ne odrazava situaciju na mecu,sto i jeste, primam dva gola iz slobodnjaka, moj igrac ima 5 sansi iz slobodnog udarca, sa specijalnoscu i sve salje u tri lepe korner zastavice. Pa Nordeuse, hoces li da nas poducis sta je bitno kod vestina igraca, ne bi li oni igrali na malo zadovoljavajucem nivou u skladu sa svojim vestinama??? Ne moze golman koji je prethodne sezone bio igrac sa najvise MoM titula, da ove sezone bude najgore ocenjeni pojedinac u timu. Uporedjujuci sve ostale golmane na mom nivou, on je najbolji golman po bitnim vestinama, ima samo dva koja su mu slicna (a prijatelj sam sa skoro svim aktivnim menadzerima na mom nivou), ostali su boranija za njega. Kako to da golman sa najboljim vestinama bude rupa zbog koje se gube bodovi i utakmice tokom cele sezone? Hoce li mi ko objasniti caku zbog koje protivnik iz dva suta daje dva gola iz slobodnjaka, a ja iz 5 ne mogu pogoditi gol? Logika? Pa celu sezonu me zajebavate i od najboljeg golmana na celom nivou (ajde da kazemo jednog od top3) pravite nesposobnog za konzistentniju igru. Pa ne mogu Nojer ili Bufon da budu rupe koje iz svake sanse primaju golove u svakom mecu, nebitno od kvaliteta protivnika. Dajte se uozbiljite malo i priblizite igracima svoje algoritme. Ajde ja cu sad da napucam brzinu, kondiciju i snagu i stvoricu igraca koji je nezaustavljiv. Koji ce sezonama da bude najbolji strelac i asistent i niko ga nece moci zaustaviti. Pa gde je tu logika? Pa sto onda Teo Volkot nije Mesi? Razumem ja jedan mec, dva meca, ali cele sezone konstantno ne moze golman koji je u top3 po kvalitetu da bude najgori pojedinac zbog kojeg se gube mecevi.

Evo ga golman koji iz najmanje protivnickih sansi prima najvise golova ove sezone:

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Donguzman View Post
    Pozdrav pratim forum ali nisam komentarisao, medjutim ovo sa apdejtom i video reklamama mi stvarno ide na k.... posle updejta nemam vise reklame za bustere, vratio juce na stariju verziju i radilo extra. Danas udjem izbacuje mi gresku i na starijoj verziji??? Updejtujem na najnoviju opet i nista nema ni jedan j..... video. Sta se ovo desava bre stvarno onaj osecaj kad kreatori igre polako unistavaju igru. Zbog budzenja mladjih igraca sam i krenuo da igram ovu igricu.
    ako ostane na snazi da se moze dobiti samo 10 zelenih dnevno to ce jasno imati za posledicu da nema vise budzenja mladih igraca vec cemo izabrati jednog koji brzo napreduje a ostale igrace cemo menjati posle jedne eventualno dve sezone.
    e sad, jedna opcija je kupiti mlade igrace na pocetku sezone koji su na 99% i ukoliko mogu da napreduju celu zvezdicu tokom sezone eto ekipe na duze staze. Ali, posto znamo kakvo je ludilo pocetkom sezone za takvim igracima, menadzeru treba 300 - 400 tokena za tako nesto, ali ni to nije garancija da ce svih 11 biti brzog razvoja. Dakle, bice potrebno barem 500 tokena za tako nesto a ako menadzer zeli i rezerve da budu igraci brzog razvoja, brojka potrebnih tokena se penje na nekih recimo 700 tokena.
    druga varijanta, je kupiti mlade igrace koji su na 80% i koji jasno brzo napreduju za nekih recimo 100 tokena i igrati prvenstvo. Sa takvim igracima bez zelenih kofera se nema sta traziti u Ligi prvaka i Kupu sa menadzerima koji su nivo iznad.
    jbg, ako raja nece kupovati tokene kako ce Branko isplatiti plate developerima, ljudima koji odgovaraju na nasa pitanja tj. uvrede a i da on covek nesto zaradi?
    ili cemo se prilagoditi novim okolnostima ili cemo bataliti t11. tako je kako je.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by Petar Radulovic View Post
    Srpski, engleski? Kako da ih kontaktiram?
    Kako ti je lakše

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

Pro Kole22's Avatar
    Veceras igram revans mec protiv 13% slabijeg rivala sa lvl-a ispod, jurim 1-0, koji ima odlican kvalitet, ali moji igraci su napucaniji po bitnim vestinama. Njegov golman se ne moze porediti sa mojim cak ni na njegovom nivou. U prvom mecu njegov igrac meca, moj najgori pojedinac. Gde je tu logika? Ok, pod pretpostavkom da je moja taktika bila pogresna, kako je njegov taj koji sve brani, a moj iz prve i jedine sanse prima odlucujuci gol? I kako, ako sam se odlucio za pogresnu taktiku moj tim celog meca napada i gradi akcije, i moji stalno presecaju protivnika kada on napada? Pritom, moja taktika je bila prilicno oprezna, znaci nisam srljao u propast, vec sam stpljivo cekao da moj kvalitet odradi posao jer je tok meca bio takav da mi je sve islo u korist. Cak i to da protivnik nije pratio mec. Jeba igru u kojoj nema striktno definisanih pravila, i u kojoj ako ih ima, ti nisi upoznat sa njima.
    lespa, Rašo 76 and Madridista like this.

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Kole22 View Post
    Veceras igram revans mec protiv 13% slabijeg rivala sa lvl-a ispod, jurim 1-0, koji ima odlican kvalitet, ali moji igraci su napucaniji po bitnim vestinama. Njegov golman se ne moze porediti sa mojim cak ni na njegovom nivou. U prvom mecu njegov igrac meca, moj najgori pojedinac. Gde je tu logika? Ok, pod pretpostavkom da je moja taktika bila pogresna, kako je njegov taj koji sve brani, a moj iz prve i jedine sanse prima odlucujuci gol? I kako, ako sam se odlucio za pogresnu taktiku moj tim celog meca napada i gradi akcije, i moji stalno presecaju protivnika kada on napada? Pritom, moja taktika je bila prilicno oprezna, znaci nisam srljao u propast, vec sam stpljivo cekao da moj kvalitet odradi posao jer je tok meca bio takav da mi je sve islo u korist. Cak i to da protivnik nije pratio mec. Jeba igru u kojoj nema striktno definisanih pravila, i u kojoj ako ih ima, ti nisi upoznat sa njima.
    posto te troluju sa formom prvog golmana, ako ti rezervni ima kvalitet oko 100%, definitivno stavi njega. male su sanse da ce sada algoritam odjednom podici formu tvom golmanu. igraj sa rezervnim, to ti je moj savet.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Pro Kole22's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    posto te troluju sa formom prvog golmana, ako ti rezervni ima kvalitet oko 100%, definitivno stavi njega. male su sanse da ce sada algoritam odjednom podici formu tvom golmanu. igraj sa rezervnim, to ti je moj savet.
    Imam jos dvojicu rezervnih, jedan 21.g, drugi 20g, obojica F19, ali nijedan nije napucan, niti ima specijalnost. Na malo iznad 80% kvaliteta su obojica. Kad pogledam njihove vestine, strah me da uopste pomislim da bi trebali biti u prvom timu.

BTW, prvi golman nije propustio nijedan mec u zadnjih par sezona, mozda je to skriveni razlog njegove katastrofalne forme, ali svakako nije u redu da nas Nordeus ne upozna sa tim ako je to moguci skriveni razlog.
    Last edited by Kole22; 03-20-2018 at 05:46 PM.
    lespa and Madridista like this.

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Kole22 View Post
    Imam jos dvojicu rezervnih, jedan 21.g, drugi 20g, obojica F19, ali nijedan nije napucan, niti ima specijalnost. Na malo iznad 80% kvaliteta su obojica. Kad pogledam njihove vestine, strah me da uopste pomislim da bi trebali biti u prvom timu.
    znam, i ja dajem prednost kvalitetu ali dzaba dobra igra 10 igraca ako golman ima los dan.
    Kole22 and Madridista like this.

Pro Kole22's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    znam, i ja dajem prednost kvalitetu ali dzaba dobra igra 10 igraca ako golman ima los dan.
    Ma znam, ali eno baci pogled na moje rezervne golmane preko saveza i videces zasto sam toliko sumnjicav.

U procesu sa rebuildinga tima, razumem da je tim za nijansu slabiji nego prethodnih 4-5 sezona iako se to ne odrazava na ukupan kvalitet. Imao sam kapacitete da zavrsim sa rebuildingom vec ove sezone, ali ostavio da to zavrsim naredne da bi za sledeci rebuilding trebao manje igraca uvoditi svake sezone. Ali zasto se to lomi na golmanu, a ne na igrace koji su se istrosili? Pritom, protivnici mog kvaliteta, mahom pazare skaute sa losim rasporedom skilova, katastrofalnim potencijalom, vec presli 21.godinu itd, gde opet ti moji koji su se istrosili ispadnu bolji od njih jer i dalje brze napreduju i mnogo su bolji ili makar egal sa njihovim. Protiv timova sa mutantima i polumutantima opet tim nekako izbori solidne rezultate, ali protiv ovih sa zlj skautima gube neshvatljivo bodove. Ako je igracu bitna nebitna vestina, zasto su postavili da mu nije bitna za poziciju koju igra?

Page 26 of 39 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast