Quote Originally Posted by lespa View Post
znam, i ja dajem prednost kvalitetu ali dzaba dobra igra 10 igraca ako golman ima los dan.
Ma znam, ali eno baci pogled na moje rezervne golmane preko saveza i videces zasto sam toliko sumnjicav.

U procesu sa rebuildinga tima, razumem da je tim za nijansu slabiji nego prethodnih 4-5 sezona iako se to ne odrazava na ukupan kvalitet. Imao sam kapacitete da zavrsim sa rebuildingom vec ove sezone, ali ostavio da to zavrsim naredne da bi za sledeci rebuilding trebao manje igraca uvoditi svake sezone. Ali zasto se to lomi na golmanu, a ne na igrace koji su se istrosili? Pritom, protivnici mog kvaliteta, mahom pazare skaute sa losim rasporedom skilova, katastrofalnim potencijalom, vec presli 21.godinu itd, gde opet ti moji koji su se istrosili ispadnu bolji od njih jer i dalje brze napreduju i mnogo su bolji ili makar egal sa njihovim. Protiv timova sa mutantima i polumutantima opet tim nekako izbori solidne rezultate, ali protiv ovih sa zlj skautima gube neshvatljivo bodove. Ako je igracu bitna nebitna vestina, zasto su postavili da mu nije bitna za poziciju koju igra?