Nocas odlucujuci mec u ligi vs 7% slabijeg protivnika koji ima jako naugodno krilo. Prvi mec sam dobio kuci 3 1.
Ako je isto bodova odlucuje gol razlika?
U LS nemam problema, nisam prrimio nijedan gol. U kupu isto nemam primljen gol i igram finale.
Perica ce tesko postat "legenda" do kraja ove sezone. Fali mu 5%. Mozda da sam forsirao da svaki put on bude MOM bih uspio. Ali dobro je i ovako.
Napravio sam kostur ekipe, za sledecu sezonu mi trebaju samo 3igraca.
Malo me nerviraju savezi. Ovi moji nisu aktivni, a ni zrijeb nas ne mazi. Fali nam 40bodova za opstanak u prvoj zlatnoj. Valjda to ostvarimo!
Kakva utakmica, kakva pobeda za prolaz u finale Kupa. Kakvo trolovanje 22% jačeg.
Do 78' igram defanzivno. Prelazim na napad sa kratkim pasovima. I za dva minuta postižem još dva gola. Ludo burazeru, ludo.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Haha. Kakav je lik luzer. Obrisao me iz prijatelja. Hahaha
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Poraz danas 2 0.. Golman njegov igrac meca i krilo njegovo desno igrac meca da dva gola. Krilo koje ima specijalnost "napadac iz sjenke". Ipak sam prvi zbog gol razlike.
No, pitanje.
Je li vam daje ovaj novi apdejt preko 25zelenih po danu? Dva zadnja dana mi ne daje preko 25, vratim stari apdejt i rijesim tu razliku.