Page 31 of 39 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast
Results 301 to 310 of 386
Like Tree853Likes

Thread: Sezona 103 - 4. mart - Kako vam ide?

PFC
    PFC is offline
    Apprentice PFC's Avatar
    Zbog toga što igram 2 utakmice u razmaku od sat vremena, odlučio sam da poštedim prvi tim za savez i oprobam malo rezerve pa sam tako izmenio 7 igrača uključujući i golmana. Lagana pobeda od 3:0 a sva tri gola su postigli igrači koje nisam menjao. Prvo poluvreme bez golova pa odlučim da ako ga ne daju do 55. zamenim oba krila proverenim igračima ali nije bilo potrebe. Na mišiće.

Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
    Madridista and Crvena Zvezda like this.

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    I još jednom...

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
    Petar Radulovic and PFC like this.

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Kole22 View Post
    Znam da je sezona jos malo pri kraju, ali kad je vec uleteo, ozbiljno razmisljam da ga istreniram za MR/AMR. Ima i specijalnost koja mi je preko potrebna, a na MR/AMR sam ocajan. Kontam da je to bio glavni razlog sto nisam bio konkurentan u Ligi ove sezone.

pa kako ce da bude MR/AMR kad prvo mora da mu se istrenira MC? ako nije u medjuvremenu promenjeno?

a ovaj igrac ce za sedam dana imati samo 20% tako da ti ne preporucujem da ulazis u tu pricu.
    Crvena Zvezda likes this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Pro Kole22's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    pa kako ce da bude MR/AMR kad prvo mora da mu se istrenira MC? ako nije u medjuvremenu promenjeno?

a ovaj igrac ce za sedam dana imati samo 20% tako da ti ne preporucujem da ulazis u tu pricu.
    Pazi, imam jednog sa mutantima i prilicno sam siguran da radi sledece: ima neki tim koji je nivo ispod naseg, kupi ekstra talenta na 40% za njegov nivo, koji je 20% za nas nivo. Digne mu jednu zvezdicu i istrenira specijalnost i pozicije i onda ga posalje u svoj glavni tim jer ne mozes kupiti igraca koji je ispod 40% kvaliteta. Kada ga preuzme, istrenira ga do 120% i ima mutanta sa 5-6 osobina koja su oko ili preko 300% vestina. Za sve to mu treba preko 350 zelenih ali stvori igraca koji bi mogao ladno desetak sezona da mu igra u timu. Nzm, vec sam resio da isprobam ovo. Pa ako kiksnem znam gde sam pogresio. Ne znam kako Nordeus racuna skilove koji dodju na 1%. Npr, igrac koji zavrsava sezonu sa 11% vestine, sledece sezone bi trebao da ima devet skilova manje od 1%. Ali, nzm da li kad mu istreniras tu vestinu on dobije 2% ili ostane na decimalnom 1%? Ako skoci na 2%, tim pun mutanata svake sezone bude realno jaci za 2-3%, mozda i vise u odnosu na egal tim koji nema mutante ako Nordeusov algoritam racuna igracevih 1% a ne realni decimalni. Pretpostavljam da je zato toliko tesko dobiti tim mutanata iako je tvoj tim egal ili cak i bolji.

Ako na taj nacin Nordeus obracunava utakmice, tim koji ima dosta pojedinaca na 1% svake sezone ostane realno jaci za 2-3% od egal tima. Za cetiri sezone ostanu realno jaci za oko 8-12% u odnosu na egal tim jer se svake sezone akumulira snaga. Znaci, svake sezone zezaju algoritam i ostanu jaci nego sto bi realno trebali.

Na nekim visim nivoima sam video jos ekstremnije mutante sa puno vestina na 1%, a igraci imaju samo 18g. Znaci da su krenuli sa dva tri nivoa ispod i slali igraca u visi rang cim ga podignu na 60%. Ajd nek neko dobije takav tim cak iako je jaci. Sledece sezone ce biti jos jaci, one tamo jos jaci ako mu algoritam obracunava kvalitet na 1% a ne na decimali. Jer taj svake sezone ,,ukrade" 19 vestina za svaku vestinu koja mu je na 1%.

Ako stvoris samo jednog igraca, nema potrebe vise, koji sa 18g ima samo jednu vestinu na 1%. Ti za 8 sezona ustedis 19x8 ili 157 vestina, odnosno oko 35 zelenih kofera na samo jednoj vestini. Ludo je uopste pomisliti koliko ,,legalno" varas game engine ako imas vise igraca sa vise vestina na 1% sto duze vremena. Mozes biti konkurentan i timovima koji su mnogo, mnogo jaci od tebe po kvalitetu, a uz to period ekploatacije igraca se dosta produzava. A ovi Azijati obilato to eksploatisu.

Mislio Ml/Aml... greska.
    Vec sam podigao igraca na 100%. Sledece sezone cu mu povecati jos dve zvezdice, pasce jednu, dobice jos 600 skilova, steta samo sto ce imati 19g, ali ce imati 4-5 vestina na oko 300% i jos tri izmedju 200-250% na samo 120% kvaliteta. Neke ce mu ici na 1%.
    Last edited by Kole22; 03-24-2018 at 05:48 PM.
    lespa likes this.

Rookie
    Cek malo... Vi sa nizeg nivoa prodajete igraca na visi?

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by Petar Radulovic View Post
    Cek malo... Vi sa nizeg nivoa prodajete igraca na visi?
    Napravi još jedan FB nalog. Sa računara pozovi taj nalog na igru peko FB. Takođe, peko računara prihvati poziv. I onda imaš dve ekipe koje su ti na istom serveru i gde možeš da kupuješ/prodaješ igrače.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

Pro Kole22's Avatar
    Ne mi, ali ima ko radi. Ako ste na istom serveru bez problema se daju ponude za igrace sa nivoa ispod.

Champion lespa's Avatar
    ]Pazi, imam jednog sa mutantima i prilicno sam siguran da radi sledece: ima neki tim koji je nivo ispod naseg, kupi ekstra talenta na 40% za njegov nivo, koji je 20% za nas nivo. Digne mu jednu zvezdicu i istrenira specijalnost i pozicije i onda ga posalje u svoj glavni tim jer ne mozes kupiti igraca koji je ispod 40% kvaliteta. Kada ga preuzme, istrenira ga do 120% i ima mutanta sa 5-6 osobina koja su oko ili preko 300% vestina. Za sve to mu treba preko 350 zelenih ali stvori igraca koji bi mogao ladno desetak sezona da mu igra u timu. Nzm, vec sam resio da isprobam ovo. Pa ako kiksnem znam gde sam pogresio. Ne znam kako Nordeus racuna skilove koji dodju na 1%. Npr, igrac koji zavrsava sezonu sa 11% vestine, sledece sezone bi trebao da ima devet skilova manje od 1%. Ali, nzm da li kad mu istreniras tu vestinu on dobije 2% ili ostane na decimalnom 1%? Ako skoci na 2%, tim pun mutanata svake sezone bude realno jaci za 2-3%, mozda i vise u odnosu na egal tim koji nema mutante ako Nordeusov algoritam racuna igracevih 1% a ne realni decimalni. Pretpostavljam da je zato toliko tesko dobiti tim mutanata iako je tvoj tim egal ili cak i bolji.

ne znamo kako algoritam funkcionise i necemo nikad ni saznati. mislim da treba imati bar 2-3 mutanta da bi se dobijali jaci timovi.

Ako na taj nacin Nordeus obracunava utakmice, tim koji ima dosta pojedinaca na 1% svake sezone ostane realno jaci za 2-3% od egal tima. Za cetiri sezone ostanu realno jaci za oko 8-12% u odnosu na egal tim jer se svake sezone akumulira snaga. Znaci, svake sezone zezaju algoritam i ostanu jaci nego sto bi realno trebali.

Na nekim visim nivoima sam video jos ekstremnije mutante sa puno vestina na 1%, a igraci imaju samo 18g. Znaci da su krenuli sa dva tri nivoa ispod i slali igraca u visi rang cim ga podignu na 60%. Ajd nek neko dobije takav tim cak iako je jaci. Sledece sezone ce biti jos jaci, one tamo jos jaci ako mu algoritam obracunava kvalitet na 1% a ne na decimali. Jer taj svake sezone ,,ukrade" 19 vestina za svaku vestinu koja mu je na 1%.

Ako stvoris samo jednog igraca, nema potrebe vise, koji sa 18g ima samo jednu vestinu na 1%. Ti za 8 sezona ustedis 19x8 ili 157 vestina, odnosno oko 35 zelenih kofera na samo jednoj vestini. Ludo je uopste pomisliti koliko ,,legalno" varas game engine ako imas vise igraca sa vise vestina na 1% sto duze vremena. Mozes biti konkurentan i timovima koji su mnogo, mnogo jaci od tebe po kvalitetu, a uz to period ekploatacije igraca se dosta produzava. A ovi Azijati obilato to eksploatisu.

Mislio Ml/Aml... greska.
    Vec sam podigao igraca na 100%. Sledece sezone cu mu povecati jos dve zvezdice, pasce jednu, dobice jos 600 skilova, steta samo sto ce imati 19g, ali ce imati 4-5 vestina na oko 300% i jos tri izmedju 200-250% na samo 120% kvaliteta. Neke ce mu ici na 1%.[/QUOTE]

probaj da upecas na transfer listi jos jednog f19. da ne idu svi resursi na samo jednog mutanta pa kad taj upadne u losu formu ...problem.
    Kole22 likes this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Champion lespa's Avatar
    @wolf

druze, ajde okaci statistiku onog igraca sto si mu dizao kreativnost na 300%. bas me zanima sta je bilo...

Champion lespa's Avatar
    revans cetvrtfinala Lige prvaka i pobeda od cak 5:0 protiv protivnika koji je jaci za 2-3%. u prvoj sam izgubio 4:3 i tu je algoritam dobro odradio rezultat s obzirom na malu razliku u kvalitetu. sta se desilo u revansu ne kapiram. da li je protivnik radio veliki broj treninga pred tekmu pa je to razlog nerealnog rezultata jer ne verujem da nije spremio ekipu u fulu?
    ja 8 suteva u okvir i 5 golova a protivnik 11 i nula golova. moj golman 10 odbrana a nordeus ocenu 8.5. pa trebao je da dobije desetku ko vrata i naravno igrac tekme.

salu na stranu , tezak trol u moju korist.

Sezona 103 - 4. mart - Kako vam ide?-capture112.jpgSezona 103 - 4. mart - Kako vam ide?-capture113.jpgSezona 103 - 4. mart - Kako vam ide?-capture114.jpg

Page 31 of 39 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast