Ne mi, ali ima ko radi. Ako ste na istom serveru bez problema se daju ponude za igrace sa nivoa ispod.![]()
@wolf
druze, ajde okaci statistiku onog igraca sto si mu dizao kreativnost na 300%. bas me zanima sta je bilo...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ma kurac na biciklu... Nijedna asistencija iz igre, samo posle kornera, a igra na AMC... Prosečna ocena mu nije ni blizu 7.50, a ima 7*... Arboleda je za njega izmislio fudbal... Generalno, sada su mutanti ograničeni na 340% po atributu, a to je goli kurac... Kwedi igrao dobro, dok su mu i ostali atributi bili dobri, kad su pali, počeo da igra prosečno, tek ponekad bljesne... Fora je da napadačima i AM, samo napadačke atribute nakucavate, a ostalo samo koliko je level igrača... Isto i za defanzivce, samo defanzivno nakucavanje... MC, jednom nakucavaš napad, drugom odbranu... Jedino bekovima možeš fitnes i brzinu da nakucaš, igraće dobro...
Evo ti Kwedi...
A evo ti i Nava...
![]()
Last edited by Steppenwolf; 03-24-2018 at 11:22 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
revans cetvrtfinala Lige prvaka i pobeda od cak 5:0 protiv protivnika koji je jaci za 2-3%. u prvoj sam izgubio 4:3 i tu je algoritam dobro odradio rezultat s obzirom na malu razliku u kvalitetu. sta se desilo u revansu ne kapiram. da li je protivnik radio veliki broj treninga pred tekmu pa je to razlog nerealnog rezultata jer ne verujem da nije spremio ekipu u fulu?
ja 8 suteva u okvir i 5 golova a protivnik 11 i nula golova.moj golman 10 odbrana a nordeus ocenu 8.5. pa trebao je da dobije desetku ko vrata i naravno igrac tekme.
salu na stranu , tezak trol u moju korist.
![]()
probaj da upecas na transfer listi jos jednog f19. da ne idu svi resursi na samo jednog mutanta pa kad taj upadne u losu formu ...problem.
@lespa
Kod mene na nizim nivoima nije tesko prepoznati ih jos na transfer listi, ali...
Tesko je doci do resursa podici ga sa 40 na 120%![]()
![]()
Sutra dve tekme sa bivšim prijateljem. Očekujem raspad sistema u mojoj ekipi.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Na koju foru sa 30-im? Savršenstvo.
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока