Page 33 of 38 FirstFirst ... 233132333435 ... LastLast
Results 321 to 330 of 386
Like Tree853Likes

Thread: Sezona 103 - 4. mart - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    PFC
    PFC is offline
    Apprentice PFC's Avatar
    Quote Originally Posted by Kole22 View Post
    Jbg, ja imao nalog star sest godina i nikada nisam igrao sa tog naloga, aktivirao taj kada poceo da igram sa Palilulcem i prc nalozi nisu na istom serveru. A tu smo sa nivoima. Trazim nekog sa kim bih mogao da razmenjujem igrace i nivo dole i nivo gore... Ali bez uspeha za sad.
    I ja sam imao jedan staaari nalog, Fk Partizan, osnovao ga 2013. Medjutim ne znam sta mi bi i obrisem ga 2015. I onda tako pola godine, i na kraju 2015. osnujem novi klub i dam mu ime po mom selu, samo na engleskom. I tako tu budem aktivan 3-4 sezone i prestanem da igram. Razlog - popravka telefona, a mrzelo me da ulazim na komp svaki dan. I tako batalim sve do decembra prosle godine kad sam video druga kako igra i nekako se pozelim i instaliram igricu ponovo i nastavim sa svojim klubom. I sad sam tu, 9. nivo, osvajao sam i prvenstva i ligu sampiona, dok sam u kupu najvise stizao do ⅛ finala. Sad krecem sa rekonstrukcijom tima gde cu dovesti mlade igrace i doterati tim bez brige kako zapoceti onu tamo narednu sezonu.

Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    linija odbrane

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

VIP
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    linija odbrane

Ma nemoj linija odbrane, 50% kondicije mu ode na markiranje... Bolje igra glavom (kreativnost, pas, pozicioniranje + igra glavom, kao manje bitan atribut)... A ako ti igra kao AMR, onda ti pozicioniranje i ne treba...

Pro Kole22's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Ma nemoj linija odbrane, 50% kondicije mu ode na markiranje... Bolje igra glavom (kreativnost, pas, pozicioniranje + igra glavom, kao manje bitan atribut)... A ako ti igra kao AMR, onda ti pozicioniranje i ne treba...
    Verovatno cu koristiti neki miks treninga gde cu najvise moci da izvucem taj atribut.

Mozda markiranje moze biti korisno, iako je nebitan atribut za krila? Npr kod taktike covek na coveka koju stalno koristim?

Ja razmisljao 3x video analiza, 2x igra glavom, 1x linija odbrane ili tako nesto. U svim ima pozicioniranje, u prvom dobija 33% treninga, u drugom 25% i u zadnjem 50% za taj atribut. Od bitnih jos dobija kreativnost u dve varijante i pas u jednom. Od manje bitnih igru glavom, markiranje i hrabrost.
    Last edited by Kole22; 03-26-2018 at 02:14 PM.

PFC
    PFC is offline
    Apprentice PFC's Avatar
    Prvi meč polufinala, solidan rezultat bez obzira što nisam bio prisutan. Nešto odbrambenija postava i način igre i dovoljno za gol u gostima. Medjutim ovaj rezultat može biti veoma opasan ako se naredna utakmica ne odigra pažljivo.

Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока

Pro Kole22's Avatar
    Prvi mec polufinala Lige Sampiona, bez mog prisustva, ishod: crveni karton i pobeda posle preokreta. Jedno mi nije jasno, moj AMC je dobio crveni i ostao sam preko 70 minuta sa samo tri igraca u polju protivnika ML-MR-ST i odbranom sa dva zadnja vezna. Zar nije to trebalo da bude hendikep za moj tim? Cini mi se da ste ranije govorili da ako ostanes sa samo 3 igraca u polju protivnika, gubis posed i sansu da pridjes golu?

Šta li nam je spremio nordeus za prvu od dve današnje protiv istog?

Juče osvojen turnir, čekamo da nam upišu po 100T.

I kako da juriš triplu, sem na varanje i obaranje kvaliteta pred sezonu? Protivnik nivo iznad sa vrlo zanimljivim rasporedom igrača.

Kad teško je, kad je loše i kada ti ne ide, tu je Hassell da me obraduje.
    Odličnih 3:3 za ostanak na +7.
    Do kraja prvenstva jedna potencijalna mina. Ali i 3 sigurna boda od člana saveza, po sistemu Terza-Vazura- Tole.

Page 33 of 38 FirstFirst ... 233132333435 ... LastLast