Kako Nordeus steluje. Trolovao me cele sezone u Ligi, zavrsavam na skoro 20 bodova manje od Luftwaffe, da bi njemu u finalu LS zbog parnih kartona nisu igrala 2 startna AMC-a i najbolji DC. DC odlucio mec, rasturio ga ST Kutinjo. Malo mi je i pomogao jer nije pratio mec. Najbitnije, ne zavrsavamo sezonu bez trofeja, nova Liga Sampiona je u vitrinama. Ukupno peta iz sedam ucesca.
Kljucni igrac koji nije igrao. Zamena, najgori pojedinac na mecu.
) Najbitnije, ne zavrsavamo sezonu bez trofeja, nova Liga Sampiona je u vitrinama. Ukupno peta iz sedam ucesca.
CESTITAM!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Danas je dan za istoriju na mom serveru.. Prvi put od kada postoji tim Barcelona FC ne uzima triplu krunu dakle 41 sezona.. ne znam kako je ovaj lik ovo uspeo ali svaka mu cast, redslive je ekipa koja je jedva izborila 4. mesto u ligi dok ovaj za celu sezonu nije primio 4 gola.. danas sam video jos 1 trol u finalima lige sampiona.. naime jedna ekipa je vodila 4-1 do 70 minuta da bi onda primila 5 golova i na kraju izgubila 4-6????
Mamu im prevarantsku
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Nije vredno. Dosta dva trofeja ove sezone. Cilj je bio savez opstanak u platini i prva 4 u prvenstvu. Na kaju titula, kup, savez danas 1390 bodova i finale LŠ. Meni dosta
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk