Nagrabusio sam. Nivo iznad
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Nagrabusio sam. Nivo iznad
U LŠ prođoh juče u prvoj dobro. I ovde 20+% slabiji.
izgubih finale Kupa na penale.
7 udaraca u okvir gola ali nista. svi moji igraci bolje ocenjeni od suparnickih osim protivnickog golmana koji je bio MoM. jbg, zao mi kad stignem do finala i ostanem suva kurca, ali sta da se radi.
za razliku od protivnika koji je usao pred sam kraj regularnog dela, ja sam pratio ceo mec i poceo preko krila posle u drugom poluvremenu presao na uski dijamant ali nije se dalo. jbg.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Mrzim lapsuse. Nagrabusio je.
Igram bez klupe. Prvi MC suspendovan, samo tu rezervu i imam. Povredi mi DMC, ubacujem sa klupe drugog na celih 25% kvaliteta. Dobija 7-cu. On je počeo sa 451V. Kada je primio prvi, prelazi na 3W-1-3N-2W-1. Kada je primio drugi, prelazi na 3W52V. Ja sam skromno igrao 4t1V bunkerica svo vreme. Drugo ništa i ne mogu.
A u prvenstvu, malo pre finala kupa, drugi izgubi od sedmog. 3 boda potrebna za novu titulu. Odličan takmičarski dan za Delije.
Još jedan pehar krasi vitrine muzeja Crvene Zvezde.
I ovde MC suspendovan bio, jedina izmena DC. Sreća pa standardni DC je i DMC pa on tu prelazi, DMC na MC. Ne pratim meč i naravno MC se povredi. Sa klupe ulazi 5% "jak" MC, zarađuje ocenu 7. Jbte, kakvo karanje u zdrav mozak.
Oba krila po dva komada i odgovor na Lespino pitanje, Hassell igrač utakmice.
Osvojen kup protiv protivnika za 12% slabijeg. Inace citav kup nije primljen niti jedan gol. Prvi trofej ove sezone. CZ ocekuje jos dva, za drugu uzastopnu tripletu.
U Ligi nista novo, poraz od prvog uz dva crvena kartona. Protivnik bio prisutan, ja nisam ispratio mec. Mozda bi malo drugacije bilo, ali sta ga znam. Svetla tacka Tobias Gras ML/AML koji je uz jos jednog mog bio najbolje ocenjeni na mecu. 6 meceva za njega ove sezone, tri sa izuzetno jakim protivnicima, dobre ocene za njega (2poraza i remi), ali i dalje bez pogotka za klub uz 6 asistencija. U svim mecevima koje sam pratio, asistencije su bile iz igre, ne iz prekida. Za revans Lige Sampiona ipak ce krenuti sa klupe. Moramo da prodjemo, pa opet na megdan Luftwaffe-u. Ne znam vise sta da probam za njegovu formaciju 4-1MC-4-1. Ubitacnih 5 ofanzivnih ima u timu, a odbrambeni su nam otprilike na istom nivou vestina. Ipak, za sad se fokusiram samo na revans LS koji moramo da dobijemo za spas sezone.
E sad stvarno razumem kad neki napušavaju ovu igru.
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока